Şimdi Ara

listebasi mp3 ler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timur -- 11 Mart 2005, 16:21:40 >

• ayıbetmişler gerçekten
    vatandaş faydalanıyodu ne güzel yw
  • yasak olan mp3 linki vermek değil, çekilen mp3ü en geç 24 saat sonra silmemek...ama nedense forumda linke göz yumulmuyor. anlamak zor. bir suç varsa o benim suçum, ne linki verenin ne de linki barındıranın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rezilvezir

yasak olan mp3 linki vermek değil, çekilen mp3ü en geç 24 saat sonra silmemek...ama nedense forumda linke göz yumulmuyor. anlamak zor. bir suç varsa o benim suçum, ne linki verenin ne de linki barındıranın.

o zaman tüm sanatçılar neden sitelerine mp3lerini koymuyorlar.yoksa bize güvenmiyorlar mı?

çok mantıksız bir mesaj olmuş.senin mantığınla yasak olan eroin satmak değil eroin içmek.sokakta mp3 satan adamın ne günahı var. o sadece bize güvenip 1 günlüğüne müzik dinlememiz için satıyor.

ahh şu bsa-zabıta-polisler onları anlamak mümkün değil

internette bu amaca hizmet verecek olan 100binlerce mp3 sitesi var.orada bunları yazabilirsiniz. sizi kimse banlamaz.arkamızı pohpohlarlar telif hakkı gerektiren bir şeyleri bedava aldık diye

• kardeş senin mantığına göre de mp3 playerları, deckleri, sound systemleri herşeyi yasaklamak lazım. sony,philips,ge gibi birçok elektronik devi mp3 player üretiyorlar artık sırf müzik setleri değil telefonlar,saatler tebrik kartları bile mp3 çalıyor. bunların kaçı lisanslı mp3 çalıyor? mp3 engellenmek istense önce mp3 player üretmezler değil mi?

sanatçılara gelince birçoğu zaten yayınlamaya başladı bunun öncüsü george michael oldu, littlechilds ve eurorythmics de onu takip etti. girin bakın son albümü full halde kendi sitesinde duruyor g.michael'in . bizim ülkemizde sanatçılar sanatını toplum için değil cebi için yaptığından elbetteki koyamazlar ürünlerini mp3 olarak. bu benim sorunum değil bu cdnin üzerine bandrolü koyup eşşek yüküyle vergi alan kültür bakanlığının sorunu.

mp3 bulma konusunda benim sorunum yok.fikir ve sanat eserleri kanununa göre burada link vermek de yasak değil tekrar söylüyorum.ama kuralları siz belirlersiniz biz uyarız no problem.ben sadece bilgim dahilindekini söyledim.

• quote:

Orjinalden alıntı: cagri105

quote:

yasak olan mp3 linki vermek değil, çekilen mp3ü en geç 24 saat sonra silmemek...ama nedense forumda linke göz yumulmuyor. anlamak zor. bir suç varsa o benim suçum, ne linki verenin ne de linki barındıranın.

o zaman tüm sanatçılar neden sitelerine mp3lerini koymuyorlar.yoksa bize güvenmiyorlar mı?

çok mantıksız bir mesaj olmuş.senin mantığınla yasak olan eroin satmak değil eroin içmek.sokakta mp3 satan adamın ne günahı var. o sadece bize güvenip 1 günlüğüne müzik dinlememiz için satıyor.

ahh şu bsa-zabıta-polisler onları anlamak mümkün değil

internette bu amaca hizmet verecek olan 100binlerce mp3 sitesi var.orada bunları yazabilirsiniz. sizi kimse banlamaz.arkamızı pohpohlarlar telif hakkı gerektiren bir şeyleri bedava aldık diye

-----------------------------------
    PEKİ SEN ÇAĞRI

ELİNDEKİ MP3 LERİ 24 SAAT SONRA SİLİYORMUSUN YOKSA HALA DURUYORMU?

MADEM BOYLE Bİ YASAK VAR.. O ZAMAN BU TOPİCİ KALDIRIN DERİM... BURADA ARKADAŞLAR ONBİNLERCE MP3 SİTESİNİN ARASINDA KAYBOLMAMAK İÇİN BİRBİRLERİNDEN İSTEKTE BULUNUYORLAR.. BENCE ÇOK GÜZEL Bİ YONTEM.. SAATLERCE NETTE ŞARKI ARAYACAĞIMA SORARIM-İSTERİM DAHA İYİ BENCE..

SENCE?

• su forum kuralarini alttan site acilirken sesli bir sekilde yayinlaasaniz? kucuk bir dugmeyle de sayfa acildiktan sonra isteyen kapatsa ? degisik bir sey olur.. hatta sadece muzik bolumune uygulana kurallar bu bolum acilirken sesi gur olan bir modun seiylen yayinlasaniz ,bence bir ilk olur... baska forumlardan da telif hakki istenebilir , degil mi?
    saygilar ,
  • sıkıyoönetim başladı sanırım bugun bi baktım en az 10 topic silinmiş topic kalmadı yaw ama haklı yönetim birazda 2durum var aslında hem linklerdeki mp3lerin ne olduğu belli değil virüsmüdür nedir bilemiyoruz ayrıyetten emeğe saygı diye bir durum var ama tr de buna kimse önem vermez
  • quote:

kardeş senin mantığına göre de mp3 playerları, deckleri, sound systemleri herşeyi yasaklamak lazım. sony,philips,ge gibi birçok elektronik devi mp3 player üretiyorlar artık sırf müzik setleri değil telefonlar,saatler tebrik kartları bile mp3 çalıyor. bunların kaçı lisanslı mp3 çalıyor? mp3 engellenmek istense önce mp3 player üretmezler değil mi?

sanatçılara gelince birçoğu zaten yayınlamaya başladı bunun öncüsü george michael oldu, littlechilds ve eurorythmics de onu takip etti. girin bakın son albümü full halde kendi sitesinde duruyor g.michael'in . bizim ülkemizde sanatçılar sanatını toplum için değil cebi için yaptığından elbetteki koyamazlar ürünlerini mp3 olarak. bu benim sorunum değil bu cdnin üzerine bandrolü koyup eşşek yüküyle vergi alan kültür bakanlığının sorunu.

mp3 bulma konusunda benim sorunum yok.fikir ve sanat eserleri kanununa göre burada link vermek de yasak değil tekrar söylüyorum.ama kuralları siz belirlersiniz biz uyarız no problem.ben sadece bilgim dahilindekini söyledim.
    +1 ve birde " MP3, DivX, MPEg film, müzik ve kitaplar adına herşey..." forumda böyle bir bölüm var o zaman bu bölüm kaldırılmalı madem yasak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sober122 -- 12 Mart 2005, 2:42:07 >

• bu forumda legal olan herşey serbesttir.

birisi bana mp3leri silip silmediğimi sormuş ki bu konunun benim mp3lerimle ne alakası olduğunu çözemedim. yani ben lisanslı cd alırsam herkes lisanslı , korsan cd alırsam herkes korsan cd mi alıcak?

benim bilgisayarımda mp3 yok mu ? tabiyki var hemde sürüyle fakat ben bu mp3lerin hiçbirini donanımhaber.com sitesini kullanarak indirmedim önemli olanda bu zaten.

dikkatinizi çekecek olan bazı şeyler var. olayı çok basite indirgemeyin

bu forum dünyanın 27. büyük forumu , türkiye de ise elle sayılacak kadar az olan forumlardan birisi .
    yarın birgün bu site içerisinde mp3lerine rastlayan bir sanatçının bu siteye dava açması ve bu sitenin kapanması içten bile değil. tabiyki bunun sorumlusu sizler değil bizler oluruz.bunları yapmakla bizi tehlikeye atttığınızın farkında değilsiniz tabiyki. bu yazımı okuyup " hadi beaaa kim dava açıcak ki " diyen arkadaşlara yaşadığımız yerin türkiye olduğunu hatırlatırım.bu yüzden lütfen forum kurallarına uyup bu tür zavazingoları site haricinde karşılamanızı istiyoruz

• @cagri105
    tamamda kardeş hani türkçe mp3 linkini anladık.Peki dj setlerin linkini neden siliyorsunuz.Tüm forum siteleri mp3 linki koyarak ziyaretçi çekmeye çalışıyor.Ama dh nin ziyaretçiye ihtiyacı olmadığından dolayı böyle bir uygulama yapabiliyorsunuz.Dediğin gibi bir forum olmasa(bu forum dünyanın 27. büyük forumu , türkiye de ise elle sayılacak kadar az olan forumlardan birisi) bence böyle birşey yapmazsınız.
  • Tamam arkadaşlar konuyu uzatmayalım hem ne gerek var http linklerine, p2p dururken siteden çekmek de neymiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_Gençkan

@cagri105
    tamamda kardeş hani türkçe mp3 linkini anladık.Peki dj setlerin linkini neden siliyorsunuz.Tüm forum siteleri mp3 linki koyarak ziyaretçi çekmeye çalışıyor.Ama dh nin ziyaretçiye ihtiyacı olmadığından dolayı böyle bir uygulama yapabiliyorsunuz.Dediğin gibi bir forum olmasa(bu forum dünyanın 27. büyük forumu , türkiye de ise elle sayılacak kadar az olan forumlardan birisi) bence böyle birşey yapmazsınız.

gençkan donanımhaber forumu kurulduğu günden bugüne kadar ziyaretçi çekmek için illegal şeylere ihtiyaç duymadı.bir yönden de haklısın aslında

• ARTIK KURALLARA UYAN AKILLI-USLU
    FORUMDA LİNK VERMEYEN VE İSTEMEYEN BİR KULLANICI OLACAĞIM İNŞALLAH..

AYRICA SORMADAN EDEMİYECEĞİM BU P2P DE NEYİN NESİ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.