Şimdi Ara

Listedeki telefonlardan hangisini alayım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    BEN BU TELEFONDAN ALMAK ISTIYORUM SIZE NASIL ULASIRIM 5327620965 ILGAR BEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah4775

Samsung Xcover 271 B2710 Black
    BEN BU TELEFONDAN ALMAK ISTIYORUM SIZE NASIL ULASIRIM 5327620965 ILGAR BEY

hocam git al internetten
  • X-Slim kardeşim! Anlaşılan, sen benden daha zekisin. O zaman sen internetten bul benim için, komisyonunu da al. Yalnız, Türkiyede kayıtlı olacak. Hadi, sana kolay gelsin.
  • quote:

X-Slim kardeşim! Anlaşılan, sen benden daha zekisin. O zaman sen internetten bul benim için, komisyonunu da al. Yalnız, Türkiyede kayıtlı olacak. Hadi, sana kolay gelsin.

http://urun.gittigidiyor.com/SAMSUNG-B2710-TELEFON-EN-UYGUN-FIYAT-GARANTISI_W0QQidZZ39743292 saticiyla görüsün bi

• quote:

X-Slim kardeşim! Anlaşılan, sen benden daha zekisin. O zaman sen internetten bul benim için, komisyonunu da al. Yalnız, Türkiyede kayıtlı olacak. Hadi, sana kolay gelsin.

Adam iflas eden dükkanın sahibi.Bizim arkadaşa en dandik telefonu aldırmaya çalışıyor gelmeyin böyle numaralara

Wave 525 daha iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 25 Haziran 2011; 20:10:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Adam iflas eden dükkanın sahibi.Bizim arkadaşa en dandik telefonu aldırmaya çalışıyor gelmeyin böyle numaralara

Wave 525 daha iyidir.

kim :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.