Şimdi Ara

Listedekilerden SSD Seçimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

Evet bazı yerlerde geçmiş ama bazı yerlerde de geçilmiş. Özellikle de oyun ve uygulama yüklemesinde geride kalmış.
    Asenkron nand a sahip bir ssdnin senkron nand kullanan bir ssd ye bu denli yakın değerler alması ve bazı yerlerde geçmesi gerçekten çok garip.

Tomshardware'in incelemesinde de 240GB lık memoright 120GB lık Force GT yi resmen tokat manyağı yapmış

120'lik ssd'de var olan bellek kontrolcüsüne düşen bellek yongası sayısı 240'lıktan az. 120'liklerde her bir kontrolcü çıkışına bir adet bellek yongası varken, 240'lıklarda bu ikidir.
    Çok detaya girmeden özetlersem ssd'lerde kapasite arttıkça performansta doğru orantılı olarak artmaktadır. O yüzden aynı kapasite olanların performansına bakman gerekir, 240'lık herhangi biri 60'lığı veya 120'liği rahatça geçebilir

Yukardaki arkadaşın ihtiyacına göre senkron veya asenkron olmasının ciddi bir önemi yok. 1gb maliyeti en düşük olan ssd'yi alsın yeter, arada ciddi fark yoksa senkron olanlar tercih edilir.
    http://www.teknobiyotik.com/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html
    Ben bunu öneriyorum, gayette asenkron kendisi

Bilgiler için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Imploser

Günlük uygulamalarda, ağırlıklı oyun oynayan biri için asenkron-senkron farkını hissetmek pek mümkün değil. O yüzden Agility3 diyorum ben

SSD'lerin bellek modüllerinden oluştuğunu hatırlatıp zam nedenini anlamanız için bir sebep göstereyim o zaman:
    http://forum.donanimhaber.com/m_58188027/tm.htm

Evet bende bunu kasdetmiştim. Ssd yi aşırı derecde hız tutkusundan dolayı değil , takılmalardan kurtulmak için alıyorum. Almışkende 60 lık yerine 120 alıyım diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Digitaldrop

quote:

Orijinalden alıntı: helvetia

Evet bazı yerlerde geçmiş ama bazı yerlerde de geçilmiş. Özellikle de oyun ve uygulama yüklemesinde geride kalmış.
    Asenkron nand a sahip bir ssdnin senkron nand kullanan bir ssd ye bu denli yakın değerler alması ve bazı yerlerde geçmesi gerçekten çok garip.

Tomshardware'in incelemesinde de 240GB lık memoright 120GB lık Force GT yi resmen tokat manyağı yapmış

120'lik ssd'de var olan bellek kontrolcüsüne düşen bellek yongası sayısı 240'lıktan az. 120'liklerde her bir kontrolcü çıkışına bir adet bellek yongası varken, 240'lıklarda bu ikidir.
    Çok detaya girmeden özetlersem ssd'lerde kapasite arttıkça performansta doğru orantılı olarak artmaktadır. O yüzden aynı kapasite olanların performansına bakman gerekir, 240'lık herhangi biri 60'lığı veya 120'liği rahatça geçebilir

Yukardaki arkadaşın ihtiyacına göre senkron veya asenkron olmasının ciddi bir önemi yok. 1gb maliyeti en düşük olan ssd'yi alsın yeter, arada ciddi fark yoksa senkron olanlar tercih edilir.
    http://www.teknobiyotik.com/team-xtreem-s2-120gb-550-500mb-sn-sandforce-kontrolculu-2-5-sata3-ssd.html
    Ben bunu öneriyorum, gayette asenkron kendisi

Benim gözümde gezerken sitelerde Team Xtreem takılmıştı. Olmadı bunu alıcam zaten. Hem fiyat uygun hemde olumlu yorumları var.

• Akıl kurcalamaya devam aşağıdaki ürün ile ilgili bilgi sahibi olan arkadaşlar var mı acaba? fiyat da iyi duruyor

http://www.sanalmarketim.com/urun/1a2e61dc9931893a580794a895b4a2dc/MACH-XTREME-Mach-Xtreme-MXSSD3MDSF-120G-MX-DS-Fusion-Serisi-120GB-Sata-III-SSD-550Mb-495Mb?ref=akakce&v=1.81.9

• Vertex sorunlu bir model forumda onlarca şikayet duyabilirsiniz, o yüzden vertexi listeden çıkarın bence. Memoright 350 civarı olursa alınabilir yoksa en stabil olan corsair force. Gt olsa tadından yenmez ama fiyat sıkıntı tabii
  • Vertex 3 veya Force GT.(Vertex 3 sorunları yeni firmware ile giderildi.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: __Tyler Durden__

Vertex sorunlu bir model forumda onlarca şikayet duyabilirsiniz, o yüzden vertexi listeden çıkarın bence. Memoright 350 civarı olursa alınabilir yoksa en stabil olan corsair force. Gt olsa tadından yenmez ama fiyat sıkıntı tabii

13 aydır vertex 2 kullanıyorum şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Vertex sorunlu bir model forumda onlarca şikayet duyabilirsiniz, o yüzden vertexi listeden çıkarın bence. Memoright 350 civarı olursa alınabilir yoksa en stabil olan corsair force. Gt olsa tadından yenmez ama fiyat sıkıntı tabii

Hepsinde sorun var demedim hocam zaten ama oldukça sıkıntı yaşayan oldu. Gerçi bu son güncellemeyle çözülmüş arkadaşın dediği gibi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CRaFTY_35

quote:

Hepsinde sorun var demedim hocam zaten ama oldukça sıkıntı yaşayan oldu. Gerçi bu son güncellemeyle çözülmüş arkadaşın dediği gibi.

Vertex 3 Son Firmware ile sorunlar giderildi bizzat kendimden biliyorum kullanıyorum gönül rahatlığıyla alınabilir kullanıcı desteği oldukça iyi

• Ha bir de şu var ithalatçıları aynı o yönden sıkıntın olmaz.Vertex 3 veya force gt hangisini ucuz bulabiliyorsan onu al onun dışında karşılaştırma tablolarına bakıp bu 1mb daha hızlı dersin ancak ve onun dışında bir fark göremezsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.