ZAFER BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN beni de eklermisiniz bu klube 2008 e girdiğimde 3 sene boyunca oynamış oluom herkese iyi oyunlar
Eğer yüklerseniz pişman olmayacağınıza eminim. Bu oyun lfnin bir versiyonudur ve güzel bir oyundur ben beğendim sizde beğenirsiniz umarım iyi oyunlar
REİNFORCED LF2 NASIL YÜKLENİR
1.Önce bu siteye girinhttp://www.lf-empire.de.vu/ 2.sonra en üstte | LFE v8.0 | LFE v7.0 | LF1-EMPIRE | LF2-EMPIRE | LFO-EMPIRE | LFE Fileplanet | var 3.LFE Fileplanet e tıklayın 4.Sonra en aşağıya inin 5.Versions a tıklayın 6.sonra en aşağıya inin ve reinforced.zip e tıklayın 7.doawnload this file ye tıklayın 8.pc nize kaydettiğiniz klasörü açın 9.lf2_reinforcedi tıklayın 10.içindekileri belirtiğiniz klasöre çıkarın 11.sonra setup programını çalıştırın 12.iki kere nexte basın ve durun 13.böle bişi var en üstte C:\Program Files\LittleFighter2\LF2_Reinforced 14.şimdi gözata gelin(yani buna tıklayın ...) 15.sırasıyla C:\ , Program Files , LittleFighter2 LF2_V1.9 tıklayın ve ardından next diyin 16.yükleme bttikten sonra oyuna başlayabilirsiniz İYİ eğlenceLER NOT:EĞER RLF2 Yİ YÜKLERSENİZ NORMAL OLAN LF2 GİDER NOT2:RLF NİN ÇALIŞMASI İÇİN LF2 NİN PCNİZDE YÜKLÜ OLMASI ŞART
benide alırmısınız davisi iyi kullanırım cevap bekliyorum
Arkadaşlar Hamachide ağ kurdum Lf2 2.0 oynayacaklar Gelsin Lütfen Çok Kişi Var :) Siz de Gelin !! ağ adı:lf2master-2 şifre:123 ağ adı:lf2master-3 şifre:123 Ağların Sitesi:Little Fighter 2 Türkiye Sitede Oyun Hakkında Her Türlü Bilgi vardır Gelin Eğlenelim ^^
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme