Şimdi Ara

little caesars 30 dk sahtekarlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar beyler forumda yeniyim nereye konu açıcağımı bilmiyorum en uygun yer burası diye düşündüm. yemek sepetinden sipariş verdim 17.19 da kartal little caesars dan saat 18.00 de geldi gelen arkadaşa pizzanın ücretsiz verilmesini talep ettim adam tam pizzayı veriyodu bedavayı duyunca geri koydu torbanın içine işte abi benden kesiyolar falan filan muhabbeti yaptı dedim sizden kesmiyolarmış ben aradım öğrendim daha öncede geç gelmişti bu iki oldu beyler daha öncede geç getirdiler ben bişey dememiştim almıştım. ondan sonra motorcu dedi müdürü arıyım aradı müdüre anlattım müdür bana yemek sepetinden gelen siparişler 10 dk sonra geliyo bize dedi dedim siz şakamısınız güvercinle mi geliyo yemek sepetinden sizin sisteminize neyse dedim tamam ben yemek sepetini arıyıcam o sıra ulaşamadım yemek sepetine neyse motorcu dedi abi ben gidiyim sen yemek sepetiyle konuş eğer bedavaysa ben getitrim tamam sen git dedim.o gitti yemek sepetine canlı yardımdan ulaştım öyle bişey olmadığını siparişlerin anında düştüğünü söylediler aradım little caesarsı genel merkezini durumu anlattım size dönücez dediler kapattım kartal şubesinden o müdür aradı tekrar beni efendim ben olayı şimdi öğrendim motorcunun bırakması lazımdı kusura bakmayın faln dedi sıcak pizza yollıyıcam dedi şikayet etmeyin dedi 10 dk sonra sıcak pizzalar geldi. ZAFER İNANANLARINDIR

• ücretler motorcunun yaşlı babasının emekli aylığından kesiliyor ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1erdi

iyi akşamlar beyler forumda yeniyim nereye konu açıcağımı bilmiyorum en uygun yer burası diye düşündüm. yemek sepetinden sipariş verdim 17.19 da kartal little caesars dan saat 18.00 de geldi gelen arkadaşa pizzanın ücretsiz verilmesini talep ettim adam tam pizzayı veriyodu bedavayı duyunca geri koydu torbanın içine işte abi benden kesiyolar falan filan muhabbeti yaptı dedim sizden kesmiyolarmış ben aradım öğrendim daha öncede geç gelmişti bu iki oldu beyler daha öncede geç getirdiler ben bişey dememiştim almıştım. ondan sonra motorcu dedi müdürü arıyım aradı müdüre anlattım müdür bana yemek sepetinden gelen siparişler 10 dk sonra geliyo bize dedi dedim siz şakamısınız güvercinle mi geliyo yemek sepetinden sizin sisteminize neyse dedim tamam ben yemek sepetini arıyıcam o sıra ulaşamadım yemek sepetine neyse motorcu dedi abi ben gidiyim sen yemek sepetiyle konuş eğer bedavaysa ben getitrim tamam sen git dedim.o gitti yemek sepetine canlı yardımdan ulaştım öyle bişey olmadığını siparişlerin anında düştüğünü söylediler aradım little caesarsı genel merkezini durumu anlattım size dönücez dediler kapattım kartal şubesinden o müdür aradı tekrar beni efendim ben olayı şimdi öğrendim motorcunun bırakması lazımdı kusura bakmayın faln dedi sıcak pizza yollıyıcam dedi şikayet etmeyin dedi 10 dk sonra sıcak pizzalar geldi. ZAFER İNANANLARINDIR

sen bedavanı direkt yemeksepeti ile isteyeceksin kuryeden istersen getirmez zaten yan çizer

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Orijinalden alıntı: 1erdi

iyi akşamlar beyler forumda yeniyim nereye konu açıcağımı bilmiyorum en uygun yer burası diye düşündüm. yemek sepetinden sipariş verdim 17.19 da kartal little caesars dan saat 18.00 de geldi gelen arkadaşa pizzanın ücretsiz verilmesini talep ettim adam tam pizzayı veriyodu bedavayı duyunca geri koydu torbanın içine işte abi benden kesiyolar falan filan muhabbeti yaptı dedim sizden kesmiyolarmış ben aradım öğrendim daha öncede geç gelmişti bu iki oldu beyler daha öncede geç getirdiler ben bişey dememiştim almıştım. ondan sonra motorcu dedi müdürü arıyım aradı müdüre anlattım müdür bana yemek sepetinden gelen siparişler 10 dk sonra geliyo bize dedi dedim siz şakamısınız güvercinle mi geliyo yemek sepetinden sizin sisteminize neyse dedim tamam ben yemek sepetini arıyıcam o sıra ulaşamadım yemek sepetine neyse motorcu dedi abi ben gidiyim sen yemek sepetiyle konuş eğer bedavaysa ben getitrim tamam sen git dedim.o gitti yemek sepetine canlı yardımdan ulaştım öyle bişey olmadığını siparişlerin anında düştüğünü söylediler aradım little caesarsı genel merkezini durumu anlattım size dönücez dediler kapattım kartal şubesinden o müdür aradı tekrar beni efendim ben olayı şimdi öğrendim motorcunun bırakması lazımdı kusura bakmayın faln dedi sıcak pizza yollıyıcam dedi şikayet etmeyin dedi 10 dk sonra sıcak pizzalar geldi. ZAFER İNANANLARINDIR

sen bedavanı direkt yemeksepeti ile isteyeceksin kuryeden istersen getirmez zaten yan çizer

ben bilmiyodum ben amerikadaki sistemin aynısı zannettim motorcu bırakıp gidiyo diye istedim ondan yemek sepetine ulaşmak zaten bi ayrı dert biz size dönücez diyolar daha da dönmüyolar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.