Hafta içi ve Cumartesi gününe özel 150 TL ve üzeri alışverişlerde anında 50 TL indirim! indirim kodu: liva50 |
Liva Pastacılık Bugüne özel %60 (3. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
pastaları güzel değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangi pastaneleri önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sıcak fırsatçı %60 olduğunda bile bir sürü mazeret saydı Liva için. Kesmez 150-50.....
-
Kafa karışıklığı olmaması adına bilgiler vereyim.
Liva'nın ortakları bir süre önce ayrılmıştı. Ankara'da şu an hizmet veren 2 farklı Liva işletmesi var.
livapastacilik.com Bahçeli ve İncek şubelerinin sahibi tarafından işletiliyor ve siparişleriniz bu şubeler üzerinden tüm Ankara'ya ücretsiz gönderiliyor.
livashop.com Ankara'daki diğer Liva şubelerine bağlı (İstanbul Yolu Fabrika, Çankaya, Taurus, Çukurambar, Turan Güneş vs.) Ama gönderileriniz size en yakın şubeden gelmiyor her zaman. bazen fabrikadan gönderiliyor.
iki işletme de online satışta bol bol indirim ve kampanya yapıyorlar, ben teslimatını daha başarılı bulduğum livapastacilik.com'u tercih ediyorum. Sadece bahçeli şubesinde 10-15 arabalık servis filoları var, başka merak edilen soru varsa yanıtlamaya çalışayım, iyi forumlar
-
Geçen haftaki kampanyasından soğuk baklava aldım. Sütünü çekmemiş değişik hamur gibi olmuştu. Ucuz etin yahnisi modunu yaşadım. 56 liraya geldi kilosu ama bundan bir kilo alacağıma sürekli alışveriş yaptığım iyi bir pastaneden (kilosu 90 liradan) yarım kilo alırım tadını çıkara çıkara yerim. Bilmiyorum bana mı denk geldi ama memnun kalmadım.
-
bi ara maraş böreğini %50 yken alırdım 30 35 liraya düşerdi kilosu. sonra en son aldığımda sıradan bi börek gibiydi.
artık bülent börekten yiyorum börek yersem. onlar da kasaya kutu darası alınmamaktadır yazmışlar. bende önce ha iyi kutu parası almıyorlar sandım. meğersen tam tersiymiş kutunun darasını almadan direk tartıyoruz kutunun parasını da börek kg ı kadar sayıyoruz demekmiş. büyük kutu 100 gr. yani kg 38 tl den 3,8 tl kutuya veriyoruz. bu nasıl iştir anlamadım gitti ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X