Şimdi Ara

Live'a bağlanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Profilime girerken bu hatayı alıyorum. Hiç bir şekilde Live'a bağlanamadım. Hesabıma eklediğim Ininal kart vardı ve sürekli ödeme bilgilerimi güncellememi istiyordu. Nasıl düzeltebilirim?
     Live'a bağlanamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Xbox.com dan düzeltebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Continental_

Profilime girerken bu hatayı alıyorum. Hiç bir şekilde Live'a bağlanamadım. Hesabıma eklediğim Ininal kart vardı ve sürekli ödeme bilgilerimi güncellememi istiyordu. Nasıl düzeltebilirim?
     Live'a bağlanamıyorum

otamatik ödeme ile kredi kartından xbox live üyeligin için para alıyor ms aylık veya yıllık herneyse

ancak ödemeyi alamıyor ve gecikme oluyor bu yüzden sen kredi kartı ve diger bilgileri düzeltene kadar erişimi kısıtlamışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 2 Aralık 2014; 15:33:48 >

• Biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz nasıl yapacağım? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

quote:

Profilime girerken bu hatayı alıyorum. Hiç bir şekilde Live'a bağlanamadım. Hesabıma eklediğim Ininal kart vardı ve sürekli ödeme bilgilerimi güncellememi istiyordu. Nasıl düzeltebilirim?
     Live'a bağlanamıyorum

otamatik ödeme ile kredi kartından xbox live üyeligin için para alıyor ms aylık veya yıllık herneyse

ancak ödemeyi alamıyor ve gecikme oluyor bu yüzden sen kredi kartı ve diger bilgileri düzeltene kadar erişimi kısıtlamışlar

Yani karta bakiye yüklemesi yapınca çözülebilirmi?
    edit: Kartta uzun zamandır para yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 2 Aralık 2014; 15:37:46 >

• quote:

Biraz daha detaylı anlatabilirmisiniz nasıl yapacağım? Teşekkürler

ödeme yöntemini degiştimen lazım paypala baglayabilir veya farklı kk kullanabilirsin ödeme ilgili sorun gözüküyor ve tutarı kredi kartından tahsil edemiyorlar

kredi kartınla sorunun vardır iptal olma kredi kartın yenilendiyse arkasındaki 3 rakamlı güvenlik kodu degiştir

son zamanlarda bende oyun alamıyorum usa hesaplar genelde bölgesel oluyor vpn kulllanman gerekiyor ve kredi kartının adres bilgisi senin ev adresin ile uyuşması lazımdır kontrol ediyorlar

sallamasyon usa adres geçerli degil artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T.M.C -- 2 Aralık 2014; 15:38:07 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: T.M.C

quote:

Live'a bağlanamıyorum

Yani karta bakiye yüklemesi yapınca çözülebilirmi?
    edit: Kartta uzun zamandır para yok.

sorunun cevabını vermişsin kendin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    google'a giremiyorum
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet oda doğru

• Sorun bakiye olmadığından dolayı kaynaklanıyodu demekki Teşekkürler abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meliora -- 2 Aralık 2014; 16:56:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.