Yaparız hocam da orhun olmaz forumdaki isminle kaydederim sonra kim olduğun bilinmez imzanı değiştir aldım takıma
Beyler ben 3 gündür oynamama rağmen baya bişiler kaptım oyundan. Başlarda stresli bi oyun çünkü virajlarda falan ha gittim ha gidiorm falan oluo. Ama oturup uraşıp bi setup(araba ayarları) falan yaparsan arabayla bütünleştiğini anlıosun. Bide bugün sağ olsunLAR Cadde™ e aldılar.(Yetiştiriolar beni) Teamden memnunum walla. Zaten oynadığım çoğu online oyunda arkadaşlık ararım. NOT: Bİ TEK ŞEYİMDEN MENUN DEİLİM VİRAJLARA GİRERKEN ERKEN BASIORM FRENE ONUDA ÖĞRENİRİM.)
quote:
Orjinalden alıntı: o0MyMoOn88Oo
Beyler ben 3 gündür oynamama rağmen baya bişiler kaptım oyundan. Başlarda stresli bi oyun çünkü virajlarda falan ha gittim ha gidiorm falan oluo. Ama oturup uraşıp bi setup(araba ayarları) falan yaparsan arabayla bütünleştiğini anlıosun. Bide bugün sağ olsunLAR Cadde™ e aldılar.(Yetiştiriolar beni) Teamden memnunum walla. Zaten oynadığım çoğu online oyunda arkadaşlık ararım. NOT: Bİ TEK ŞEYİMDEN MENUN DEİLİM VİRAJLARA GİRERKEN ERKEN BASIORM FRENE ONUDA ÖĞRENİRİM.)
Öğrenirsin sen 3 günde 1.29 yaparsan 1,2 az sonra bizide yenersinBravo Cadde'ye hoş geldin
bende üye olmak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Web Star
Yaparız hocam da orhun olmaz forumdaki isminle kaydederim sonra kim olduğun bilinmez imzanı değiştir aldım takıma
Sağol
Tamam tomy
quote:
Tamam tomy
sağol
beyler unuttum sanmayın finallerim bitsin bende size katılacağım haz ortalarında bitiriyorum Allah ın izniyle.kalın sağlıcakla.
Akşam 9,30'dan sonra açıkmı hamachi geç saatlere kadar? Eğer öyleyse bana uyar.
quote:
Buyurun arkadaşlar bu tam sürüm LFS (CRACK DEĞİLDİR!)
Bu LFS S1 dir arkadaşlar LFS nin ilk çıkardığı oyun yani deneme sürümü gereksiz ama indirip oynıyabilirsiniz
direksiyon hakimiyeti olayı farklıymış bu oyunda sevdim lakin indirdim ama bu pisti unlock kilidini acamıyorum yarışlarda birinci olduğum halde acılmıyor bu parkurun kilidini acıp dier parkurlara nasıl gececeğim ilkkez oynuyorum