Şimdi Ara

Live Gold ve EA Access hk Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuyu yanlış yere açtıysam affola ben yeni xbox one aldım ve daha önce xbox kullanmışlığım yok şimdi aklımda bir kaç soru var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. benim oyunlara ayırabilecek çok fazla bütçem yok o yüzden bir tercih yapmam gerekiyor her ikisini birden almam mümkün değil o yüzden hangisini tercih etmeliyim ea access te vaulth olayı varmış oraya eklenen oyunları üyelik boyunca oynayabilirsin deniyor diğer taraftan live gold ile her ay oyun veriliyor deniyor 2 one 2 360 oyunu indirip oynayabiliyormuşum live gold alırsam şayet üyelik tarihinden önce verilmiş oyunları oynayabiliyormuyum yoksa üyeliği aktive ettiğim ay ve devamında çıkacak olanlarımı oynayabilirim sadece birinci konu bu ikinci öğrenmek istediğim live biraz daha pahalı ea access e göre aradaki fark buna değermi yorumlarınızı bekliyorum.

• Gold aldığın zaman içerisinde bulunduğun ayın ve üyeliğin devam ettiği müddetçe gelen oyunlara sahip olursun. Gold oyunlarını buradan takip edebilirsin:http://www.xbox.com/en-us/live/games-with-gold

EA Access ülkemize özel fiyat politikasından dolayı uygun. Yıllık 65 TL.

Önerim EA Access olur, hangi oyunların olduğu belli ve birçoğu iyi oyun. Eğer Gold'a çok istediğin bir oyun gelirse bir aylık alır oynarsın.
  • diğer arkadaşın cevabına ek olarak çevrende xbox one sahibi biri varsa yada forumdan güveneceğin birini bulup ortaklaşa alabilirsiniz , hem gold üyeliği hemde ea acsess üyeliğini
  • quote:

Orijinalden alıntı: HajHaj

Gold aldığın zaman içerisinde bulunduğun ayın ve üyeliğin devam ettiği müddetçe gelen oyunlara sahip olursun. Gold oyunlarını buradan takip edebilirsin:http://www.xbox.com/en-us/live/games-with-gold

EA Access ülkemize özel fiyat politikasından dolayı uygun. Yıllık 65 TL.

Önerim EA Access olur, hangi oyunların olduğu belli ve birçoğu iyi oyun. Eğer Gold'a çok istediğin bir oyun gelirse bir aylık alır oynarsın.

Yani iyi oyun olduğunda 1 aylık alıp indirirsem üyelik bittiğinde oynamaya devam edebilirim anladığım kadarıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: Borealwinner

diğer arkadaşın cevabına ek olarak çevrende xbox one sahibi biri varsa yada forumdan güveneceğin birini bulup ortaklaşa alabilirsiniz , hem gold üyeliği hemde ea acsess üyeliğini

Çevremde malesef kimse yok ama güvenilir biri olsa hem ea access hem live gold 1 er yıllık alabilirdim ve çok iyi olurdu yarı yarıya verirdik çokta güzel olurdu
  • hoppalax kullanıcısına yanıt
    Üyelik bitince oynayamazsın ama sonradan tekrar Gold alınca oyuna girebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bu cevap yanlış olmuş.

gold ile indirdiğin oyun artık senindir. üyeliğin bitse bile oynayabilirsin.

hatta benim gibi 3 yıldır oynadığım 360 oyunlarını xbox one a geçince gold üyelik olmamasına rağmen indirip oynayabilirsin. çünkü 1 kere indirdikten sonra artık senin oluyor oyun. satın almışsın gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    xbox game pass hk. yardım
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

bu cevap yanlış olmuş.

hatta benim gibi 3 yıldır oynadığım 360 oyunlarını xbox one a geçince gold üyelik olmamasına rağmen indirip oynayabilirsin. çünkü 1 kere indirdikten sonra artık senin oluyor oyun. satın almışsın gibi.

xbox 360 oyunları için geçerli söylediğiniz. gold ile ücretsiz alınan xbox one oyunları gold üye olunduğu müddetçe oynanabiliyor. 360 oyunları ise goldla alınsa bile sürekli oynanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

quote:

Orijinalden alıntı: Beetleguese

quote:

bu cevap yanlış olmuş.

xbox 360 oyunları için geçerli söylediğiniz. gold ile ücretsiz alınan xbox one oyunları gold üye olunduğu müddetçe oynanabiliyor. 360 oyunları ise goldla alınsa bile sürekli oynanabiliyor.

bak bunu bilmiyordum.

one da oyun oynamak için gold üyeliği zorunlu hale getirilmiş yani.
    ne kadar kötü olmuş ya!

zaten one alırken bir pişmanlığım vardı. keşke almasa mıydım acaba :(

ama 600 liraya 0 olarak aldım, tek tesellim o :)

• Beetleguese kullanıcısına yanıt
    o fiyata xbox 360 ın ikinci elini satıyorlar hocam, o fiyata bulsam ikinciyi alırım şimdi:) playstationda plusla alınan playstation 3 oyunlarını da plus üye olduğunuz müddetçe oynayabiliyordunuz. xboxta en azından 360 oyunları için bir defa alınca sizin oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeze-bee

o fiyata xbox 360 ın ikinci elini satıyorlar hocam, o fiyata bulsam ikinciyi alırım şimdi:) playstationda plusla alınan playstation 3 oyunlarını da plus üye olduğunuz müddetçe oynayabiliyordunuz. xboxta en azından 360 oyunları için bir defa alınca sizin oluyor.

evet öyle.
    ben de aslında ps4 almayı düşünüyordum. arkadaşım suudi arabistana gitti, dönüşte bi teknoloji mağazasına girip bu fiyatı görünce direk beni aradı. bak ps4 1000 liraya geliyor, yanında 1 oyun var. xbox one 600 liraya oyunsuz dedi.

açıkçası 600 lirayı duyunca hemen al dedim :)
    ben de xbox 360 ı 650 liraya satmıştım, şimdi bu ilaç gibi oldu :)
  • arkadaşlar ben biraz başınızı ağrıtıyorum ama artık hoş görün :) bir sorum daha olacak kinect var ve bununla alakalı oyunlarda gayet güzel çalışıyor ama ben birkaç video da izledim dashboard ı kinect ile kontrol ediyorlar el ile yada sesli komut vererek ben o kadar denedim başaramadım malesef ( kullanılan dili ingilizce abd olarak ayarladım ) xbox diyince tık yok yada el sallama ile bu meret nasıl çalışır acaba.
    birde live gold üyelik almak için hesaplı bir yer varmıdır varsa bir yol gösterirseniz çok sevinirim önceki cevaplarınız içinde çok teşekkür ederim sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoppalax -- 15 Kasım 2016; 0:41:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.