Şimdi Ara

Livhi alışveriş nakit iade uygulamasını kullanan var mı? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 31 ekim 2019 ilk sipairş olmak üzere kullanmaya başladım. o zamandan beri herşey işleme alındı durumunda, henüz gelen giden yok nakit olarak.
    avantajixten teknik olarak epey epey bir gerideler. reklam engelleyiciyi özellikle kapatmama rağmen neredeyse her sipariş sonrası kayıt açmak zorunda kaldım. ya siparişi algılamıyor, ya ödediğim rakamdan başka bir rakam çıkıyor. her birine de kayıt açıyorum hızlıca dönüş yapıp düzeltiyorlar fakat kısacası daima zahmet üreten bir halde.
    halihazırda işleme alındı olan iadeler onaylanıp hesabıma aldıktan sonra bırakmaya meyilliyim açıkçası. her seferinde işleme geçti mi geçmedi mi diye peşinden takip etmek zorunda kalmak sinir bozucu maalesef
  • HerGiyotineBurnunuSokma kullanıcısına yanıt
    Üstad söylediğin üzere sende benim gibi eski avantajixcilerdensin. Bu konunun başlarında da birçok mesajım var. Diğer forumlarda da insanlara açıklamaya çalışıyorum. Sana 15 tane mail ve telefon kaydı gönderebilirim avantajix'e gönderdiğim ve cevap alamadığım. (avantajixi kötülemiyorum hem aidat alıyorlar hem cevap vermiyorlar.) Teknik konuyu bilmem ama ben her şeyimi internetten alır kullanırım. Bahsettiğin gibi her alışverişten sonra kayıt açma gibi bir sorunum olmadı ki etrafımda kullananlarda var bu konuda sıkıntı yaşamıyorlar. Tabiki bu olmadığı anlamına gelmiyor. 3 hafta öncede benim Aliexpresteki sipariş sayılmadı. Kayıt açtım bende ama Aliexpress sayılmayan alışverişlerin kontrolüne izin vermiyormuş mesela. gitti bizim 2,5 dolar Kolay kolay teknik sorun yaşanmıyor ama yaşansa da cevap alabildiğin bir destekleri var. Aynı anda çok fazla sekme açmak, sayfayı kapatıp açmak vs. demiycem sana çünkü kullanıcısın belli yani :) Ayrıca takip edeceksen işlemle aldıklarında mail geliyor. İşleme aldık diye.

Buradan sonrası biraz serzeniş

Bu şekilde niye yazıyorum? Herkes artık internetten alışveriş yapıyor. Bu tarz uygulamaları korkularından kullanmıyorlar. Birde olumsuz yorumları görünce hiç kullanmıyolar. Ki bu yorumların çoğu kullanıcı hatası oluyor. Milletin alışverişinden parası cebine kalsın derdim bu. Avantajix, artıway, LivHi nakitup cart,curt Hangisi kolayına geliyorsa onu kullanmakta fayda var. Açıp kullanım şartlarını bi okuyun hangisi aidat alıyor, hangisinin mağazalarla anlaşmaları daha iyi onlara bakın. Kullanın arkadaşlr.

Size rakamlar az, süre uzun gelmesin 6-7 ay sonra gelsin ne olacak? Sonuçta geliyor. Her türlü kardasınız. Kurcalamayı çok seven bir milletiz. Sen mağazaya gidince nakit ödediğinde sana al kardeşim biz sana indirim yaptık aha da bu para senin diye geri veriyor mu?
    Livhi alışveriş nakit iade uygulamasını kullanan var mı?

• Eskiden artıway kullanıyordum. Onlarda aidat yoktu ama avantajixden oranları daha düşüktü böylece çaktırmadan aidat alıyorlardı. Birde inanın artıway destek konusunda berbattı muhattap bulmak neredeyse imkansız livhiyi instagramdan gördüğümden beri kullanıyorum. bazen gecikmeleri oluyor ama bu işleme alma sürelerinde değil. alışveriş siteleridnen gelen cevaplar ve fatralandırma sürecinden oluyormuş. yukarıda arkadaşın bahsettiği şekilde işlme almama durumu çok fazla olmuyor. Ben size bi taktik vereyim. bu sistemler çerezle hareket ediyor. o yüzden alcağınız bir şeyler varsa önce sepetinze ekleyin hali hazırda dursunlar. satın alacağınız zaman tüm sayfaları kapatın sonra girin livhiye veya artık ne kullanıyorsanız basın mağazanın linkine sayfa açılınca alışverişi tamamlayın. bu sayede bir kayıp yaşamazsınız diğer türlüde kayıp olmuyor ama alışveriş sayfasını açıp 45 dakika bekleyip alışveriş yaparsanız görmüyor. bu diğerlerinde de böyleydi. Bu tamamen benim kendi taktiğim.

livhide bekleme ile ilgili bir kere sorunum oldu. zaten bekleme sebebini de destekten öğrendim. işte faturalandırma sürecinde tamamen ilgili alışveriş sitesini bekliyorlarmış. beklesinler aga ne olacakki taş attımda kolummu yoruldu.bu arada işleme alınınca anında mail geliyor 5 dakikayı geçmiyor. bu işleme alınma olayı ile sorun devam ediyorsa dediğim taktiği kullan bi sorun yaşamazsın. demişssin sistem olarak gerideler diye. yanlış anlamada ne artıwayde ne avantajixde mobil uygulama yok. adamların mobil uygulaması cayır cayır çalışıyor. sistemse sistem yani.

Livhi alışveriş nakit iade uygulamasını kullanan var mı?

• 3 aydır sorunsuz kullanıyorum. 15 alışveriş yaptım dediklerinizin biriyle bile karşılaşmadım. siz bilgisayarlarınızı bir kontrol edin çerez olayına izin vermezseniz her seferinde peşinde koşarsınız. ilk yaptıklarım ödenebilire döndü diğerleri de dönünce hepsinği çekip yeni alışverişte kullanırım ya da yemek yerim diye düşünüyorum takip etmeyede gerek yok ödenebilire geçince de mail geliyor. yani sizdeki olay ne anlamadım. Birde yasal süreler diye bir bölüm var oraya bakmakta fayda var. aldığın ürünü 3 ay boyunca iade edebiliyorken cayma hakkı denen olay. firmalar sana önden peşin niye para ödesin. adamlarda haklı sistemin bugu cıkar piyasaya al iade et al iade et bonus para zengini olursun :) Yani kısaca beklemek zorundayız sanki?
  • StRawW S kullanıcısına yanıt
    sa hocam livhi.com için referans linkin varmı üye olalım
  • livhi ilk ciktiginda cok iyiydi ama halen kasim 2019 onay bekliyor, mesaj atiyorum copy paste cevap geliyor her seferinde. yeni bir sistem buldum nisan aylari onaylandi mesela haziran basinda, sorunsuz odeme aldim (hizli) oranlari da daha yuksek livhi'ye gore isteyen olursa ozelden yazsin yollarim (ayrica ilk alisverisle birlikte 15 tl bonus veriyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soyabean -- 12 Haziran 2020; 16:20:22 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.