bence charı ilk olarak kadına çevir o barbar ne öyle
@pccix
Yani O charı orca benzetebiliyorsan sanadiyebilcek sözüm yok :).. Tabi iş yapar playerlığın iyiyse neden olmasın.
@Sylar.
Warrior dediğin biraz ürkütücü olacak narin warriordan kim korkak :) Yorumun için teşekkürler
pardon resimi tamamen unuttumbu aralar dalgınım biraz
@pccix
Kafanı topladığın zaman tekrar yorum yaparsın artık :)
Güzel Ve Sağlam Char Aposta Takıldık Demin Ve Cıktı Partiden BDW Gitti Ve Geride Gelmedi :D
@bywolker
:) Uykum geldi artık bende yatayım artık değilmi ?
Up Up Up
quote:
@Sylar.
Warrior dediğin biraz ürkütücü olacak narin warriordan kim korkak :) Yorumun için teşekkürler
stratejik olarak bunu doğru bulmuyorum ... pk ortamında ezik görülen veya sanılan chara girerler hep. bir deney olarak ta bizzat denedim . female warrior elinde brdish +9 ile cz indim ...otomatikman asasları zaten kendine çekyor böyle bir görüntü ama elindeki itemn +9 oldunu bilmediği için 1k yiyince şok olarak towna -50np ile dönüverir :) ... şahsen oyunda görüntü arama pek fazla
@amaris indigo
Onun strateijyle alaası yokki bana gelipde dalan aynı karşılığı alıyor zaten senin itemine bağlı o ben Barbardan hoşlandığım için açtım tabi o senin kararın ama bana göre warrior aynen alıntı yaptığın gibi olucak.. Yorumun için teşekkürler
güzel karakter ama üstünde biraz daha çalışmalısın
@Bbai
Bu Arada Ben ByLur1c (:
Char Güzel Kardeşim Tebrikler Baska Bir Gün Tekrar Kasarız Güzel Bir Yerde (:
@Doqacc
Ne gibi onu söylemende lazım.
@bywolker
Teşekkürler.. umarım kasarız :)
Evet yorumlarınızı bekliyorum.. Up Up Up
Nerede yorumlar konu düşüyor UuuuuuuPppp
charın ap hp ve defi gösterseydin konunun bi mantıgı olurdu bence karakter tanıtım demişsinde itemlerin resimlerinden başka bir şey yok yazsan daha iyidi.
Bu karakter ne kadar eder tl , gb olarak ? Her itemin tl ve gb karşılığını yazabilirsen sevinirim.
guzel char saglam belt olarak sos +2 super olur kupe olarak p.e her zaman warriorda 1. tercif olmali bence :) +70 kasarsan krowaz set ve baal super olur baskada bisi yok solicek kalani playerlik oda warsa akar gider durmaz char
quote:
Orijinalden alıntı: R_M_A
guzel char saglam belt olarak sos +2 super olur kupe olarak p.e her zaman warriorda 1. tercif olmali bence :) +70 kasarsan krowaz set ve baal super olur baskada bisi yok solicek kalani playerlik oda warsa akar gider durmaz char
p.e çok pahalı olduğundan minoyu tercih ettim.nerdeyse mino+1 ve p.e+0 aynı para... belimi bi doğrultabilirsem sos +2 almayı planlıyorum