Şimdi Ara

ll FİFA11 PROCLUB - NoWayOut* ll (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.026
Cevap
0
Favori
22.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gorky kalede semo , ben ve hınolma rdm ldm , solda dream chıldı sagda avsar , e o zaman Sezgın ve Edıp abıye forvet kalıyor , bence mantıklı

hınolma ve semo hep gelemıycegı ıcın degısık sekılde oyarız , bırde anye ben talıbım , zaman ıcerısınde oturturuz , ayrıca cempnr , sezo , waıkato , gorkyde kulaklık var , semo dream hınolma ve avsar kulaklık durumunuz nedır arkadaslar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 7 Eylül 2010; 21:47:35 >
  • Hocam ben bu hafta alıyorum kulaklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cempnr

gorky kalede semo , ben ve hınolma rdm ldm , solda dream chıldı sagda avsar , e o zaman Sezgın ve Edıp abıye forvet kalıyor , bence mantıklı

hınolma ve semo hep gelemıycegı ıcın degısık sekılde oyarız , bırde anye ben talıbım , zaman ıcerısınde oturturuz , ayrıca cempnr , sezo , waıkato , gorkyde kulaklık var , semo dream hınolma ve avsar kulaklık durumunuz nedır arkadaslar ?

bende kulaklık var ben sol kanat istiyorum kendim ve adamımı solak yaptığım için istemiştim :D neyse olmadı anlaşırız :D oyunu alalımda başlayalım bi :D
  • guncelledım evet arkdaslar gusel bır sezon bızı beklıyor , az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: avsar11

quote:

gorky kalede semo , ben ve hınolma rdm ldm , solda dream chıldı sagda avsar , e o zaman Sezgın ve Edıp abıye forvet kalıyor , bence mantıklı

bende kulaklık var ben sol kanat istiyorum kendim ve adamımı solak yaptığım için istemiştim :D neyse olmadı anlaşırız :D oyunu alalımda başlayalım bi :D

hocam sol ayak sag kanatta cok avantajlı olur zaten , neyse olmadı dream chıldla donusumlu oynarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ironcemm -- 7 Eylül 2010; 22:11:44 >

• Cem beni cb olarak yaz,defansın hepsini cpu ya bırakmayalım.Sezgin ilerde götürür durumu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waikato

Cem beni cb olarak yaz,defansın hepsini cpu ya bırakmayalım.Sezgin ilerde götürür durumu.

abı cb oynamak cok zor ya , bırde defansıf acıdan adamı gelıstırmekte cok zor ,sımdılık boyle kalsın derım ben oyun cıkınca 1 hafta flaan denıcez zaten orda tam bellı ederız herkesın yerını , ben su anlık yazdım zaten
  • quote:

quote:

Bende adamım sağ ayaklı olucağı için sol kanada geçmek istedim.Bir kaç maç yaparız ona göre yerlerimizi değiştiririz.

• Hocam oyun çıktıktan 1 veya 2 hafta sonra almaya çalışacam
  • merhaba arkadaslar

oyun cıktıgı gün alıcam ben yer olursa benide yazabilirsiniz

bu tip organizasyonları seviyorum
  • Ben de kulaklık yok ama duruma göre alabilirim. Bir de cf dolu değilse cf oynamak isterim, özellikle solda. Adam geliştiren varsa cf için rdm/ldm de oynarım sorun değil. Oyun gelsin belki ben de adam geliştiririm fırsat olursa.
  • arkadaşlar bu arada maçlarımıza saat kaçta yapacaz? ben akşamları 10 gibi geliyorum
  • quote:

arkadaşlar bu arada maçlarımıza saat kaçta yapacaz? ben akşamları 10 gibi geliyorum

erken maç yapmayız diye düşünüyorum
    11 den önce yapmayız maç
  • arkadaslar sımdıden bayramınız mubarek olsun , yarın sabahtan ufak bır tatıle cıkıcam ama soylıyım aksam bc2 deyım
  • quote:

arkadaslar sımdıden bayramınız mubarek olsun , yarın sabahtan ufak bır tatıle cıkıcam ama soylıyım aksam bc2 deyım

sağol abi
    seninde bayramın mübarek olsun
    bu akşam bc desin demek
    dün edip abi yoktu,bilmiyorum bu akşam gelir mi ama ben gircem..
  • semo ve hınolma sızde kulaklık olursa super olur arkadslar , hepımızde varmıs
  • Ben bugün aldım kulaklığı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

Ben bugün aldım kulaklığı.

hayırlı osun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Child

Ben bugün aldım kulaklığı.

hayırlı olsun mert
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.