Bu ne abi ya ben bundan sonra kulüp ün sadece bir oyuncusuyum.. toplarsınız takımı çağırısınız..
Sezgin dün çok yorgun olduğum için erkenden yattım gelemedim.Kusura bakma.Ne kadar kızsan haklısın.
mert saçmalama bana hesap filan vermek zorunda değilsin.. sadece geçende sölemiştim .. ben gereğinden fazla önem veriyorum bu kulübe o yüzden böle bir karar aldım
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
mert saçmalama bana hesap filan vermek zorunda değilsin.. sadece geçende sölemiştim .. ben gereğinden fazla önem veriyorum bu kulübe o yüzden böle bir karar aldım
sezo sende dün beni bıraktın gittin ama
takımda varmı bi gelişme noluyo.
Takımdan çıktım ben arkadaşlar. teşekkürler. çok fazla maç yapmıyoruz. baska bi takıma geçicem. teşekkürler.
Hala oyuncu arıyorsanız, 89 luk CAM, 85 CM oynayabilen bi elemana sahibim... 2 güne online olcam kısmetse :) İlgileniyorsanız takımda görev alırım... Foruma da sağlam bi takım bulmak için geldim :)
Güncel.. NoWayOut yoluna yeni baştan başlıyor Mert ,edip abi gelin hele bi..
Ufaktan ufaktan başlayalım bu akşam....
mert te uygunsa 11 den sonra görüşürüz o zaman
Evet arkadaşlar 2010 da kurduğumuz ve bir müddet ara verdiğimiz kulüp maçlarına yeniden başlıyoruz.Takımın amacı hırsdan çok saygı ve sevgi çerçevesinde güzel dostluklar kurup ea elverdiği sürece muhabbetle maçlar yapmaktır.Toplanma saatlerimiz 23:00 den sonra olup maçların gidişatına göre 03:00 e kadar devam etmektedir.
Eğer bu saatler arası benim için uygun diyorsanız ve kişisel egolarım yok,kimseye birşey ıspatlamak zorunda değilim amacım sadece sevgi ve saygı çerçevesinde maçlar oynamak diyorsanız mevkiniz ve overalliniz(zaten kısa sürede yeterli seviyeye gelirsiniz) ne olursa olsun takıma başvurularınızı bekliyoruz.Başvurularınızı Sezgin e pm yoluyla yada burdan mesaj atarak yapabilirsiniz....
iyi yazmışsın edip abi.. bu arada bu akşam kulaklıklarıda hazır et.. fifada güzel çalışıyo,2 muhabbet döndürek.. mert sende
taktım kulaklığı şarja(yada şarza nasıl yazılıyo lan bu)
bu arada bizim Semih de her akşam online oluyo arada BF3 aradada Fifa oynuyo,forumda pek görmüyorum onu ama psnden bi mesaj atmak lazım,kim erken girerse mesaj atsın ona..
aynen .. yalnız bizim fazla adama ihtiyacımız yok bize böle bildiğimiz(semih gibi)..her akşam online olabilecek 2-3 adam lazım
Efsane geri dönüyor.
Aha Kerezma da geldi...
Lan ? benim neden haberim olmadı
kadroda yerınız hazır hakan,berk'ede bugun haber verdim.. sende gel hakan,orta sahada veya forvette oynarsın..
quote:
Orijinalden alıntı: SeZo
kadroda yerınız hazır hakan,berk'ede bugun haber verdim.. sende gel hakan,orta sahada veya forvette oynarsın..
ben kaleciyim sezo geldim bile kalede fırtına estiriyorum canım sıkılırsa geçerim forvete orta sahaya maxi pro nun kurulmasına kadar takılırım
tmm akşam görüşürüz o zaman
hop ben burayada geldim Mevkimi belirleyin ona göre adam kasayım