Şimdi Ara

ll İPhone 5s Space Gray [ Uzay Grisi ] Alanlar.. ll (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
8.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben beyaz seviyorum 5s de beyaz dahada çok hoşuma gitti siyahlarda home tuşunun telefonla aynı renk olmayıp açık renk olması kötü duruyor bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sbl..ArMGn kullanıcısına yanıt
    Tabikide Uzay Grisi çok hoş duruyo bn ilk gördüğümde aşık olmuştu
  • GOLD 5S olduğunun resmiyete dökülmüş hali gibi,aklında varsa böyle bir düşünce hemen GOLD'a geç.
  • AMERICOS kullanıcısına yanıt
    gold tavsiye etmem ben düşünüyordum ama araştırma yaptıktan sonra uzay grisi aldım gerçekten en iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum en iyisi bu. Ayrıca fazla çiziği belli eden gold en az uzay grisiymiş.
  • Bende de uzay grisi var, bundan önce beyaz 4s kullanıyordum.1.5 sene sonunda telefonun ön tarafı biraz sarardı ve cam araları toz nedeniyle çizgi şeklinde kaldı.Kullanırken tozlar dışında birşey farketmemiştim ama bir süre 5s kullandıktan sonra tekrar telefona baktım ve önü ile arkasındaki renk farkı gerçekten belli oluyor.

Beyaz renk gerçekten güzel duruyor iPhone'da ama siyahında ekran kapalıykenki bütünlüğü ayrı bi güzel.
  • 5 olsa beyaz derdim ama 5s in siyahi bi harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByGalaxyS3 -- 6 Şubat 2014; 8:17:39 >
  • Uzay gri kullanıyorum. Çok şık duruyo. Bugün bir arkadaşımda gold inceledim bana biraz feminen geldi altın rengi ama tabi kişiye göre değişir zevk meselesi
  • Şöyle diyeyim,iPhone 3g den beri iPhone kullanıyorum.4 ten memnun kalmamıştım,5 ten de bir parça (nedeni 4s ten geçmeye gerek olmadığını anladım,ancak iOS 7 ile tekrar büyük ekran bana cazip geldi) ancak 5s BİR EFSANE. Gold renk tek kelime ile ÇÖP,beyazı da sevmedim aynı tasa aynı hamam ama Uzay gri kesinlikle çizilmesi zor ve çok güzel bir renk.
  • Çok klas bir renk olmuş Apple ı tebrik etmek lazım
  • Bende bayıla bayıla 5s space gray almıştım (hala da hoşuma gidiyor) sonra satıp Gold aldım, çok daha memnunum.
  • kendini bilen her yaştan erkek gider bunu alır bana kalırsa ama zevkler görecelidir bunun üzerine bir tasarımı yine apple çıkartabilir
  • Çok şık. Bende var diye demiyorum. Cidden

• Konuya biraz gec cevaplar gelmis :) Space Gray aldim Ustelik 1,5 ay sonra iade ve degisim hakkim oldu iade edip 1870 e tekrar Space gray aldim.. Space gray ve Gold magazada elime alip inceledim iade etmeden once ama tercihim yine space graydan yana oldu...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.