Şimdi Ara

【LLoncept\Lonseitu】 「Future Holds」 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
3
Favori
3.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mekanik klavye olsa bende challangerım
  • PProcept
  • quote:

Orijinalden alıntı: Club Rocker

Jarvan demacia derken charm atmak iyiymiş. Gerisi klasik. Ozellikle wodota izlemiş biri için. Bu senin suçun değil tabiki. Oyunun mekanikleri basit ve sınırlı. İyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki fark çok değil. Bu mesajım eksi yağmuruna tutulcak muhtemelen çünkü hareketler ne kadar klasikte olsa buradaki bir çok kişinin rüyasında bile yapamayacağı şeyler.

Evet oyub mekanikleri sinirli gercekten.ama o mekaniklerin en ust seviyesinde degilsin buyuk ihtimal.
    Videon cok guzel.ozellikle nidalee oyunlarin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vlad yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Whituryd

vlad yok mu

vlad oynamıyorum ki ben

replayler kaydolsaydı diana falan olcaktıda 5.8 5.9 da replaylerin hiçbiri kaydolmadı bende sıkıntı oldu

iyi/kötü yorum yapan herkese teşekkürler , kendimce sevdiğim şekilde yapmaya çalıştım zaten hepte öyle yapıyorum biraz içimdeki duygulardan dışarı yansıyan şeyler oluyo o yüzden çoğu zaman videolar arasındaki şarkı seçimim birbirinden farklı oluyor o anki ruh halime falan bağlı her neyse

- bu arada konu içerisinde tartışmazsanız sevinirim -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LLoncept -- 6 Haziran 2015; 16:43:41 >

• Reflekslerin iyi izlemek keyif veriyor, ben beğendim
  • Silverlar toplanmış yine
    çok iyi hareketler var hocam
  • quote:

Jarvan demacia derken charm atmak iyiymiş. Gerisi klasik. Ozellikle wodota izlemiş biri için. Bu senin suçun değil tabiki. Oyunun mekanikleri basit ve sınırlı. İyi oyuncu ile kötü oyuncu arasındaki fark çok değil. Bu mesajım eksi yağmuruna tutulcak muhtemelen çünkü hareketler ne kadar klasikte olsa buradaki bir çok kişinin rüyasında bile yapamayacağı şeyler.

bu dotacıyı linç ediyoruz arkadaşlar hadi ben tekme tokat daldım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan hiç bitmesin istiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: SanchoT

quote:

bu dotacıyı linç ediyoruz arkadaşlar hadi ben tekme tokat daldım

Uykuya mı?

• Güzel video, tebrikler.

Yapabilseydim bunun death metal versiyonunu zombie brand oynarken yapardım.
  • Haterlar toplanmış yine. Güzel video olmuş jiji, ben beğendim. YouTube'dan da takipçinim zaten video koyma işini sıklaştır bence.
  • Hangi programla kaydettin hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Not Afraid

Hangi programla kaydettin hocam ?

dxtory ve baronreplays ile
  • forumu bırakmayan tek adam
  • birkaç klipte rakibin bronzlukları tutmuş onları dahil etmesen daha iyidi onun dısındakiler güzel.
  • Beğendim, başarılar.
  • Başarılı,buraya atılan çoğu saçma sapan montage gibi montaj yeteneklerini göstermek yerine iyi hareketleri koymuş devamını daha sık bi sekilde bekliyoruz

• Gavurca daha havalı oluyi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.