Şimdi Ara

lobo pendant kaçtan gider???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    lobo pendant kaç para eder beyler
    server : manes
    almak isteyenler şuan m1 eyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordo05 -- 21 Ocak 2007; 2:09:57 >

• maneste 200 m civarı

Not : ama ben almam
  • lobo pendant gibi dandik bi temi bile yaziosunuz ya şuraya pes doğrusu sizi protesto etmek için bende +8 tabar kaç para ederdie konu aççam

gitceksin m1 maradona btünn pazara bakcan lobo kaç lria die ona herkesin ortalamasına göre yada bi fazlasına satcan buakdar zor mu bu forumda sorulcak item herkeste bulunmayan gerçekten piyası olmayan değerli itemlerdir mesela +8 raptor +8 giga gibi biraz düşünerek konu açalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lobo pendant gibi dandik bi temi bile yaziosunuz ya şuraya pes doğrusu sizi protesto etmek için bende +8 tabar kaç para ederdie konu aççam

gitceksin m1 maradona btünn pazara bakcan lobo kaç lria die ona herkesin ortalamasına göre yada bi fazlasına satcan buakdar zor mu bu forumda sorulcak item herkeste bulunmayan gerçekten piyası olmayan değerli itemlerdir mesela +8 raptor +8 giga gibi biraz düşünerek konu açalım

kanka adam cevabını vermiş sen neden atlıyosunki bilmiyodum sordum pazarıda gezdim göremedim sen hiç mi bilgi almak amaçlı konu açmadın böyle her mesajı illa karalamak mı zaorundasın bu forum neden yapıl mış millet bilgi alsın diye o zaman kimse msj yazmasın foruma ne anlamı kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bordo05 -- 21 Ocak 2007; 2:19:10 >

• tamamda pazarda lobo olmaması imkansız human innden weaponcuya yürü en az 3 tane lobo satan görürsün
  • logosda 15gb :)
    manes piyasasını bilmiyorm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q0kh1 -- 21 Ocak 2007; 7:50:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: backboy2003

lobo pendant gibi dandik bi temi bile yaziosunuz ya şuraya pes doğrusu sizi protesto etmek için bende +8 tabar kaç para ederdie konu aççam

Danrik diyorsunda o item warriorların master açarken kullandığı bir item
  • hadiya ciddi olamazsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.