Şimdi Ara

Local Host Yardım ! (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sistemin tüm ISS ayarları yapılı ancak DW'da yaptığım veri taban ilişkisini local hosttan çağırdığımda bu hatayla karşılaşıyorum.
    An error occurred on the server when processing the URL. Please contact the system administrator.
    If you are the system administrator please click here to find out more about this error.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destopret -- 24 Mart 2015; 15:47:17 >

• Güncel..
  • asp net içinmi konuşuyoruz?
  • Parola_18 kullanıcısına yanıt
    Hocam access'te yaptığım veri tabanını DW'de yaptığım web sitesinde basit bir şekilde kullandım. Ancak wwwroot içine kaydettiğim uzantı ile açmaya çalıştığımda bu sonuç çıkıyor kardeşıma. Tüm ISS Ayarları yapılı ayrıca. Hiç bir eksik bulunmamakta.
  • destopret kullanıcısına yanıt
    ıss ayarları biraz zordur iyi arastırman lazım verdigi hata standart onlarca sebebi olabilir ayarlardan sitenin default uzantısıyla beraber dosyasını dogru gösterdiginden emin ol bide VS Express 2013 for Web var ücretsiz onda aç dene onun veb serveri var daha iyi olur
  • Bağlantı kodunu atabilirsen belki yardımcı olabiliriz.
  • Bu siteden yaptığım ayarlar doğrultusunda sistemin ne hatası verdiğini öğrendim ancak, aynı asp dosyasını başka bilgisayarda yapıp çalıştırabiliyorum. Sorunu hala çözemedim

Edit:http://www.tuncaydemirer.com/index.php/an-error-occurred-on-the-server-when-processing-the-url-please-contact-the-system-administrator.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destopret -- 24 Mart 2015; 10:52:06 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sorunu kökünden halletmem gerekti. Tüm IIS ayarlarını sıfırlayıp; denetim masasında ki IIS dosyalarını kaldırdıktan sonra tüm IIS ayarlarını yeniden yapılandırdım ve sorun çözüldü. Ayrıca dikkat edilmesi gereken bir konuda bağlantıları dikkatli oluşturmaktır. Yorumlar için herkese teşekkür ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.