Şimdi Ara

Location Değişimi Fatura Lazım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: thral

battlechest yeterli

Turkiyede sistemin calismasi yeni sistemle oldu. Genel kural olarak kazanilan hak geri alinmaz yani eger artik Turkiye de yapilamaz gibi bir durum olursa yapanlardan geri almasinin pek mumkun oldugunu sanmiyorum.

Ha para iadesi vs yapabilir tabii ama ciddi ariza cikar.
  • Ben simdi arkadasima davet atinca, o hesaptan actigi tum karakterler ve benim tum karakterlerim arasinda raf oluyor mu ?

Yeni karakter acip denedim, moblardan gelen xp ayni artmadi, questlerin cogundan 3 kat xp geliyor ama yuzde 20lik dilimden normal xp geliyor.

Ayni partideyken moblardan da fazla xp gelmesi gerekmiyor mu raf sisteminde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dun gece ben 24 arkadas 23 lvl idi dungeon girdik.yalan olmasin 3-4 kere girdik.ben 34 o 33 oldu 1 bilemedin 1.5 saatde.exp olayi calisiyor diyebilirim yani.aslinda benim daha cok lvl almam gerekiyordu ustumde 6 parca heirloom oldugundan.anlamadim isin o kismini.zaten bu raf olayinda,sahsen ,expden ziyade mount ile ilgili oldugumdan pek de umursamiyorum exp az veya cok :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda %300exp cap var. O sebeple heirloom ve %300 birlikte çalışmaz.
  • internette araştırdığıma göre Heirlom exp ile %300 birleşiyordu , oyundaki %300 artışı Dungeon a girdiğinizde hissediyorsunuz zaten ucuyor :D:D 16 tydık ilk Dungeona girdik çıktık 21 lduk artık gerisini siz dusunun haftada 1 85 character yapıcam 40 yılda bir gelmiş RAF sistemi TR ye kaçarmı , butun classlardan yapıcam :D:D:D
  • İki aylık süre prepaid dışında nasıl oluyor?
    1 ay alıp üstüne 1 ay daha alırsa da olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

İki aylık süre prepaid dışında nasıl oluyor?
    1 ay alıp üstüne 1 ay daha alırsa da olur mu?

evet olur, ben raf atilan hesabimi o sekilde odemistim. cok bekleme yapmadi, game time ile mountu birlikte aldi arkadas. :)
  • Sizin odemeyi yapmanizdan tam olarak kac gun sonra aldi mountu arkadasiniz leyla hanim?
  • hollyspirit H kullanıcısına yanıt
    net hatirlamiyorum ama bir hafta on gun arasinda almisti sanirim. :)
  • Mount tam 7 gün sürüyo ben pazar günü RAf başladım Haftaya pazar yani dün Mount geldi
  • beyler kendi kendime raf yapmak istiyorum mount için sadece başlangıç key + 2 aylık gamecart yüklersem binek alabilirmiyim yoksa mop da dahil bütün keyleri alıp + 2 aylık prepad mi yüklemem gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

beyler kendi kendime raf yapmak istiyorum mount için sadece başlangıç key + 2 aylık gamecart yüklersem binek alabilirmiyim yoksa mop da dahil bütün keyleri alıp + 2 aylık prepad mi yüklemem gerek

mopa gerek yok. baslangic+2 ay yeterli :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: laiyaaa

quote:

Orijinalden alıntı: Heîsenberg

beyler kendi kendime raf yapmak istiyorum mount için sadece başlangıç key + 2 aylık gamecart yüklersem binek alabilirmiyim yoksa mop da dahil bütün keyleri alıp + 2 aylık prepad mi yüklemem gerek

mopa gerek yok. baslangic+2 ay yeterli :)

oo çok iyiymiş ya saol hocam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.