Şimdi Ara

LOGAN MCV 2014 SİZCE HANGİ RENK ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İş için alınacak bir araç. Tek sorunu ucuz olması 70 Km gidipte dağılmıyacak tek bir araç bile yok.

İçinde takur tukur etmeyen araba varmı ?

Ben araca bindim test sürüşü yaptım araç fiyatına göre gayet iyi ve performansıda başarılı.

Sonuçta 42.000 TL dizel 1.5 DCİ 75 HP araç alıyorsunuz + S.Vagon oluyor. yol tutuşu ve dizayn hoşuma gitti.

Bu fiyatlara alabileceğimiz en uygun araç bu olduğuna inanıyorum Dizel araba Sıfır alınır diye düşünüyorum. 100.000 km den sonra dizel alınmaaz. :/

Araça iyi bakarsanız takur tukur sesde gelmez. sonuçta reno parçaları.
  • quote:

Orijinalden alıntı: outlook1

hocam arkadaşımın babası duster kiralamıştı arabanın içinden takur tukur sesler geliyor beynimin içine etti sonuçta dacia ne beklerki insan

2008 model var tamam benim arabamdan da geliyor. Sağ kapıdan ses geliyor. Ama biz çok hor kullandık. 6 yaşında arabanın sadece değişenleri 300.000 TL'lik arabada değişenlerle aynı. Yani lastikler, triger, baskı balata vs. Az da yakıyor. Biraz bakım yapsan problem çıkmaz.
  • cinar123 C kullanıcısına yanıt
    hocam son söz zaten sizin benim bir şey demem değiştirmez en iyisi alın siz
  • Gümüş renk daha fazla koruma istiyor.

Eğer kaskosuz kullanacaksınız sanayide beyaz rengi daha kolay tuttururlar.

Beyaz renk şirket aracı, gümüş renk rent a car aracı gibi oluyor genelde.

Ben dayanıklı olması ve sonradan boyanmalarda renk uyumunun daha kolay sağlanması açısından beyazı seçerdim.
  • Dacia tam fiyat performans arabasıdır... Fas'ta kaldıgım sürede kullandım dağ taş dere çöl dinlemedi.. Bindigim dacialardada en düşük km 300.000 en yüksek 850.000 di..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.