Şimdi Ara

Logitech Driving Force™ GT sorunu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Strongiron

Arkadaşlar aynı sorun bendede mevcut fakat ya oyun kaynaklı yada Dediginiz gibi sarsıntıdan dolayı oynama yapıyor masada ......... Bi kaç kere oluyor bazen bazen hiç olmuyor sabahtan akşama kadar......

OYUNU KAPATIP AÇMANIZA
    DREKSİYONUN FİŞİNİ ÇEKMENİZE fln filan gerek yok

YAPMANIZ GEREKEN DREKSİYONUN ARKASINDAKİ KABLOYU ÇIKARIP TAKMANIZ YETERLİ.

Yok onuda yaptık aynı.
  • ılgınc bende aynı dıreksıyonu kullanyorum dıstan oynadım baktım fılan herhangı bır sorun yok gıbı anlamadıgım aynı anda bırkac kısıde cıkması oyundan olabılırmı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

ılgınc bende aynı dıreksıyonu kullanyorum dıstan oynadım baktım fılan herhangı bır sorun yok gıbı anlamadıgım aynı anda bırkac kısıde cıkması oyundan olabılırmı acaba

Bende onu düşündüm açıkcası acaba yazılımdamı problem var acaba diye.
  • Başka oyun deneyin bakalım onda da sorun olacak mı? Olursa direksiyondan, olmazsa oyundan o zaman...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mixenon

Başka oyun deneyin bakalım onda da sorun olacak mı? Olursa direksiyondan, olmazsa oyundan o zaman...

Benim evim vatana yakın olduğu için ben direk verdim diğer oyunlarda denemeden ama arkadaş denemiş NFS de çalışmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: slayper

quote:

Orijinalden alıntı: Garnispos

yapmayın nasıl destekli olmaz gt5 p destekli ayrıca çoğu kişi destekli diyo bende dönüyo diyo

bence dönüyor diyenler direksiyonun kendisini anlamıştır.kokpittekini değil.bu arada bnm kokpitteki de dönmüyor.doksan dan sonra aynı kalıyor.

Yok 900derece icerdeki dıreksiyondan bahsediyolar
  • nfs shift de denedim sorunsuz çalıştı ama GT5 problem veriyor , GT5 ve direksiyondan sogudum valla
  • Bendede oyle bir sorun yok. Direksiyondan gibi geliyor o problem..Bu sorunu yaşayanlar aynı yerden almamıştır heralde direksiyonu, aklıma o geldi...
  • Ben de cuma günü aldım direksiyonu electro world den bende öyle bir problem yok. Dışardan da kontrol ettim aracı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Urthas -- 29 Kasım 2010; 9:22:55 >
  • Çözüm Önerisi
    bu sorun şöyle oluyor bende. bazen çok hafif takılı kalıyor fren. bunun nedeni pedal kablosunun direksiyon kısmına takılan ucu tozlanıyor. onu çıkarıp üfleyip geri takın düzelir oyun esnasında da yapabilirsiniz. ayrıca aracın stoplarına bakmanıza gerek yok. kokpitteyken veya diğer kameralardayken gaza veya frene ne kadar bastığınız gösteriliyor hud'da

Bir Soru da benden
    direksiyonu 2.5 tur dönderdiğimde kokpit kamerasındaki direksiyon dönmüyor. sadece 180 derece dönüyor. bu direksiyon bildiğim kadarıyla GT' de 2.5 turu kullanabiliyor. acaba bir ayar var da ben mi kaçırıyorum?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drizzt_tr

Bendede oyle bir sorun yok. Direksiyondan gibi geliyor o problem..Bu sorunu yaşayanlar aynı yerden almamıştır heralde direksiyonu, aklıma o geldi...

Ben vatandan oda vatandan almış ama farklı iller.
  • akşam iş çıkış gidip dfgt alacaktım ne olacak şimdi? benim bu tür cihazlarda şansım yoktur gider tek sorunlu aleti bulur alır gelirim..
    logitech dışında alınabilecek makul fiyatlı direksiyon seti yok mu arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

Çözüm Önerisi
    bu sorun şöyle oluyor bende. bazen çok hafif takılı kalıyor fren. bunun nedeni pedal kablosunun direksiyon kısmına takılan ucu tozlanıyor. onu çıkarıp üfleyip geri takın düzelir oyun esnasında da yapabilirsiniz. ayrıca aracın stoplarına bakmanıza gerek yok. kokpitteyken veya diğer kameralardayken gaza veya frene ne kadar bastığınız gösteriliyor hud'da

Bir Soru da benden
    direksiyonu 2.5 tur dönderdiğimde kokpit kamerasındaki direksiyon dönmüyor. sadece 180 derece dönüyor. bu direksiyon bildiğim kadarıyla GT' de 2.5 turu kullanabiliyor. acaba bir ayar var da ben mi kaçırıyorum?

dostum inşallah dediğin gibidir eve gidince deneyecem,dediğin olablir benim direksiyon 3-4 aydır balkondaydı.akşam eve gider gitmez deneyecem inşallah çözülür.çok sağol

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmetius

quote:

Orijinalden alıntı: gamyonlu34

Çözüm Önerisi

Bir Soru da benden

dostum inşallah dediğin gibidir eve gidince deneyecem,dediğin olablir benim direksiyon 3-4 aydır balkondaydı.akşam eve gider gitmez deneyecem inşallah çözülür.çok sağol

hocam bende arada sırada oluyor üfleyip geri takınca geçiyor. gt5 i ilk taktığımda 1-2 aydır kullanmamıştım dfgt'yi o yüzden bir kefe üflemek gerekti. haftasonu falan 12 saat oynadım günde hiç gerekmedi umarım çözülür sorununuz. bir de benim 2.5 turluk soruma cevap verebilecek olan var mı?

@hakmel olur mu hocam bu fiyata bu kadar kaliteli bir direksiyon seti. bence hiç düşünmeden alın bu arada gold bilgisayarda 99 liraya düşmüş haftasonu gazete ekinde gördüm. almayı düşünenler gold a da baksın

• quote:

Orijinalden alıntı: hakmel

akşam iş çıkış gidip dfgt alacaktım ne olacak şimdi? benim bu tür cihazlarda şansım yoktur gider tek sorunlu aleti bulur alır gelirim..
    logitech dışında alınabilecek makul fiyatlı direksiyon seti yok mu arkadaşlar?

Bu kalitede bulamazsın...Mediamarkttan alın sorun olursa iade edersiniz. Ben oradan aldım, problem yok
  • ben bir iki gün önce aldım,hiç buna benzer sorun yaşamadım...
  • arkadaslar 1 saat kadar onc mm den bende aldim bu direksiyondan.. Fren olayi olmadi bende ancak size soracagim bi kac soru var cevaplarsaniz sevinirim..
    Direksiyon adaptoru takinca cok agir oluyor ve sanki araba donmuyor gibi yapilmasi gereken bir ayarmi var acaba? Birde tam anlamiyla keyif almak icin nelerei kapatip acmaliyim tcs abs vs yardimci olursaniz sevinirim
  • soketi üfledim temizledim yine olmadı , düzeliyor sonra tekrar fren lambası yanıyor,oyunu sildim tekrar yükledim yine olmadı artık çare fren pedal yerine tuşla basarak tutuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

arkadaslar 1 saat kadar onc mm den bende aldim bu direksiyondan.. Fren olayi olmadi bende ancak size soracagim bi kac soru var cevaplarsaniz sevinirim..
    Direksiyon adaptoru takinca cok agir oluyor ve sanki araba donmuyor gibi yapilmasi gereken bir ayarmi var acaba? Birde tam anlamiyla keyif almak icin nelerei kapatip acmaliyim tcs abs vs yardimci olursaniz sevinirim

Direksiyon agırlaşması Force Feedback denen olay...Hızlandıkça kontrol zorlaşır, direksiyon daha zor döner. Gerçektede böyledir zaten. Herhangi bir ayar yok, öyle olması lazım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.