Şimdi Ara

Logitech Driving Force GT Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
1.181
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar öncelikle bu forumdaki ilk konumu aciyorum umarm dogru yere acmisimdir hatam varsa affola..konumuza gelecek olursak dfgt var elimde yaklasik 3-4 hafta önce aldim..ilk aldigim zaman hicbi sıkıntı yoktu driverini kurdum hem win 7 hem win 8 pc de calistirdim..ayarlar kısmıyla ilgili baya bi arastırma yaptim ve onu da kurcaladim dogru ayarlari bulana kadar(sahsen f1 icin cok iyi bi ayar tutturdum kendim icin) ama sıkıntılarm var..

sorun 1) direksiyonun sanki otomatik uyku modu zamanlamasi varmis gibi 1-2 dk kımıldatmayinca bazen kendi kendine offline oluyor yani oyunda hicbi tepki vermiyor..pc le baglantisini kesince(kabloyu cikarip takinca) geri geliyor ama bu sefer benm ayarlarim gidiyor direksiyon kazik gibi oluyor(default settings)

sorun 2) bu da benzer bi sorun yine oyunun tam icindeyken direksiyon kilitleniyor..mesela sola bi viraj var siz de sola kırdınız bi anda direksiyon öyle kalıyor gaza basiyosaniz gaza basili kaliyor direksiyon o saatten sonra hicbi tepki vermiyor o an nasilsa öyle kaliyor..saga döndürseniz de sanki orta noktasi orasiymis gibi tekrar sola kaldigi yere dönüyor..cok ciddi bi sorun..sanki elektrik baglantisinda saniyelik bi gidip gelme ya da kacak oluyor ve direksiyon kafayi yiyor daha acik anlatamam bunu

sorun 3) belki de bu sorunlarin sebebidir bilemiyorum ama durup dururken oldu..malum bu direksiyon 900 derece dönebiliyor bi f1 aracini 900 dereceyle sürmek imkansiz ve sacma dogal olarak her oyun icin ayarlarimi ona göre yapiyorum..uzun ama aciklayici bi sekilde yazicam smdi..su an sadece f1 oynadigim icin bi tek onun specific game settings ayarlari var zatn baska oyun da yok(karisma ihtimali yok) hani bu direksiyon ilk geldiginde driveri kurduktan sonra kendini senkronize etmek icin bi saga bi sola gidiyor ortaliyor sonra tuslara bastikca tepkiler veriyordu ya..ben o ayar kısmına geliyorum tuslara basiyorm ama bana garip gelen su mesela herhangi bi tusa bastim direksiyon ilk basta biraz sola dönüyor sonra allah ne verdiyse saga kapatiyor ve limite ulasinca da hala saga dönmeye calisiyor 1-2 saniye daha..hangi tusa basarsam basayim durum bu..bi senkronize sorunu var gibi geldim..hatta bugn driveri silip bastan yükledim ama fayda etmedi..

sorun 4) basit bi sorun mesela steam gibi arkada calisan programlardan msj atan arkadaslarim olursa(steam rahatsiz etmiyor malum shift+tab calisiyor oyun icinde)..msj atan olursa oyundaki direksiyon ayarim defaulta dönüyor yani yine kazik gibi oluyor sanki direksiyon kendini arkaplana atiyormus gibi..bunu da baslarda yapmiyordu simdi yapmaya basladi..400 tl para verip aldigimiz aletten de bu kadr sorun cikinca insan sinirleniyor tabiki..misal f1 turnuvasinda sezonun en önemli yarisi lidersin yarisin sonunda direksiyon yüzünden yaris disi kaliyorsun

sadede gelirsek sorunun yazilimsal oldgnu yani driverla veya senkronizasyonla ilgili oldgnu düsünüyorum ama nasıl cözerim ve sorun tam olarak nedir emin degilim..yardımlarınızı bekliyorum..

edit: sorunu çözdüm benim pc de 2 tane 2.0 usb portu var diger 6-7 si 1.0 sanırım..öndeki girişlerde sıkıntı varmiş arkadakileri denedim bağlantısı kopmadı günlerce..yani pc usb portundaymis sıkıntı..direksiyon icin 2.0 veya 1.0 fark etmiyor konu kapanabilir =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemikade -- 10 Haziran 2014; 6:39:11 >

• direksiyonu emanet aldım acil cevap lütfen ne yaptıysam olmadı direksiyon sağa doğru normal dönüyor ama sola döndürünce cok hızlı dönüyor örn:180 derece döndürünce 300 derece dönüyor lütfen seri cevap

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.