Arkadaşlar yeni Logitech Driving Force GT Wheel oyun konsolu satınaldım. Windows 7 64 Bit PC de Formula 1 2011 oyunu direksiyonu gördü bütün tuşlar çalışmasına rağmen direksiyon hiç bir şey yapmıyor. Sağa sola çeviriyorum hiç bir şey yok araç öle sabit gidiyor. Bunun ayrıca ayarı mı var yoksa ürün mü arızalı ? Ayrıca pedal ksımının bağlantısı Seriport tarzında notebook da seri port yeri de yok. Bunun için usb çeviriciler mi var ? Yardımlarınız için şimdiden teşekürler
direksiyonun adaptörü var onu taktınız mı yoksa direksiyonu pc görmüyor
Yok adaptörünü takmadım gece hızlıca baktığımdan adaptörü yerinide göremedim. pc direksiyonu gördü ama muhtemelen adaptör yeride vardır bir adaptörünü takıp deneyeyim.
quote:
Orijinalden alıntı: justify
Yok adaptörünü takmadım gece hızlıca baktığımdan adaptörü yerinide göremedim. pc direksiyonu gördü ama muhtemelen adaptör yeride vardır bir adaptörünü takıp deneyeyim.
evet adaptörü usbye takmassan direksiyonun simit kısmını görmüyor pc sorun muhtemelen bundan kaynaklanıyor
Direksiyonun yanında adaptör yeri ve pedalı baglaycak yer var imiş adaptörünü taktığımda çalıştı yardım için Teşekürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme