Şimdi Ara

Logitech Extreme 3D PRO ve Saitek Aviator Seçimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. FSX için Force Feedback özelliği olmayan, merkezlemesi iyi, 70YTL üzeri olmayan bir joystick arıyorum.
    Logitech Extreme 3D PRO ve Saitek Aviator arasında kaldım. DH'de yaptığım aramalarda bu ikisinin karşılaştırıldığını göremedim.
    Saitek Aviatorun en sevdiğim kısmı throttle kollarının büyük olması. Ama kullanışsız yerde duruyor gibi... Logitech Extreme 3D PRO için de çok fazla olumlu yorum buldum.
    Ürünleri kullanan arkadaşlar yorum yapabilirlerse sevinirim. Tabi sizin başka joystick öneriniz varsa onu da yazarsanız sevinirim.

http://www.hepsiburada.com/logitech-extreme-3d-pro-joystick-963290/productDetails.aspx?categoryid=1086&productid=bd19463
    http://www.cimri.com/oyun-ve-hobi/konsol-aksesuarlari/saitek-aviator-ucus-joystick/T40499

Bu arada doğrudan satınalabileceğim Logitech Attack 3 Joystick buldum. Fiyatı çok uygun ve hemen alabilirm. Diğerlerini sipariş etmem gerekiyor. Özellikle Extreme 3d ile arasında önemli bir kalite farkı yoksa tercih edebilirim. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

Ürünleri görmek için linkleri kullanabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurozdi -- 23 Ocak 2009; 22:34:19 >

• Hort!!! :)

Çook eski konu ama LOGITECH Extreme 3D Pro simülasyona yeni başlayanlar için biçilmiş türden. Tabi Saitek X52 almak istemezsen.
  • Madem geç de olsa cevap geldi öncelikle teşekkür etmek isterim. Logitech Extreme 3D pro aldım, FSX ile uzunca bir süre uğraştım ve görüşlerimi yazayım da konuyu tamamlayalım.

Öncelikle aradaki fiyat farkı ve FSX'de Wilco'dan daha komplike (PMDG) uçakları uçurmadığım için olaya Saitek alacak kadar profosyonel bakmadığımı anladım. Birden fazla monitörle oluşturulacak bir simulatör ortamına Saitek yakışacaktır eminim.

Logitech Extreme 3D Pro hassasiyeti, kalitesi ve ergonomisiyle FSX'den istediğim hazzı tamamiyle yaşattı. O nedenle kesinlikle Logitech Extreme 3D pro'yu yeni almayı düşünen arkadaşlara kesinlikle öneriyorum.

Ayrıca FSX gibi simulatörlerde titreşimli kontrollerin yüksek irtifada yaşanan basit bir türbülansta bile autopilotun devreden çıkmasına yol açacağını düşünüyorum.

Saygılar.
  • onurozdi O kullanıcısına yanıt
    Autopilot devreden çıkmasını defalarca yaşadığım için force 3d joystickimden vazgeçmiştim.
  • yanıtlar için çok teşekkürler. o zaman logitech deneyeyim. ileriki zamanlarda simülatör işini geliştirirsem saitek'e geçerim. :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.