|
Logitech f710 oyunlarda titreşim sorunu
-
-
güncel -
Hocam bende kullaniyorum ayni koldan ama bilemedim. Titresimi kapali tutuyorum hep. D ile X ti sanirim on kisimdaki secenekler onu degistirin bir bakalim.
oyun controller destegi saglamiyorda olabilir, full support degilde partial support olabilir emin degilim. birde korsansa o yuzdende olabilir sanirim emin degilim -
Ben X de kullaniyorum otomatik ayar yapıyor diye fifa titreşim çok güzel ama gta da bi türlü istediğim gücü alamadım belki başka bir yolu vardır ama bilemiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrı yok dostum yazdığınız, gibi titreşim ve daha yoğun titreşim var. Aynı tuş zaten oyun içinden, ise titreşimi kapat aç var o kadar, keşke oyun yerine üstüne biraz daha koyup dualshock 4 alsaydınız çok daha
kullanışlı hafif yumuşak ve kaliteli üstelik titreşimide mükemmel. -
quote:
Orijinalden alıntı: mbc32amg
Ben X de kullaniyorum otomatik ayar yapıyor diye fifa titreşim çok güzel ama gta da bi türlü istediğim gücü alamadım belki başka bir yolu vardır ama bilemiyorum
f710 da otomatik ayar yapıyor dualshock 4 te otomatik ayar yapıyor zaten bunların hepsini oyun xbox one olarak görüyor o yüzden ayara gerek kalamdan konsola bağlanmış gibi ayarlanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 20 Mart 2016; 5:31:45 > -
Herkese teşekkürler... -
Hort! Aynı sorundan ben de müzdaripim fakat hem f710 hem XBox 360 Controller de de aynı saçmalığı yapıyor. Kafasına göre bazen süper titreşim sağlıyor, bazen azıcık bir titriyor, bazen bir bakıyorsun sadece yoldaki tırtıklarda titriyor. Sorunu çözebildin mi? Acaba Windows yüzünden mi yoksa Rockstar'ın beceriksizliği mi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSDN915 -- 16 Aralık 2020; 12:3:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sorun hala aynı xbox one gamepad ile de aynı problem var seneler geçiyor ama sorun geçmiyorquote:
Orijinalden alıntı: PSDN915
Hort! Aynı sorundan ben de müzdaripim fakat hem f710 hem XBox 360 Controller de de aynı saçmalığı yapıyor. Kafasına göre bazen süper titreşim sağlıyor, bazen azıcık bir titriyor, bazen bir bakıyorsun sadece yoldaki tırtıklarda titriyor. Sorunu çözebildin mi? Acaba Windows yüzünden mi yoksa Rockstar'ın beceriksizliği mi... -
Benim birinde tüm oyunlarda sorun vardı diğerinde yoktu, ama ikisinde de GTA'da vardı sorun. Biri tamamen titremiyor (titreşim açma kapama tuşuna bastığımda tek silindir 1000cc motor gibi titriyorlar) şimdi tüm oyunlarda çalışan çeyrek güçte yarım yamalak titriyor, Xbox one s kolumda hiç bir oyunda sorun yok ama. Windows kaynaklı galiba bu saçmalık anlamadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: PSDN915Benim birinde tüm oyunlarda sorun vardı diğerinde yoktu, ama ikisinde de GTA'da vardı sorun. Biri tamamen titremiyor (titreşim açma kapama tuşuna bastığımda tek silindir 1000cc motor gibi titriyorlar) şimdi tüm oyunlarda çalışan çeyrek güçte yarım yamalak titriyor, Xbox one s kolumda hiç bir oyunda sorun yok ama. Windows kaynaklı galiba bu saçmalık anlamadım.
Hocam bende de one s kolu vardı çok iyi çalışıyordu dediğiniz gibi windows ile alakalı bir sorun gibi gözüküyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X