Şimdi Ara

Logitech f710 servis

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hepinize iyi akşamlar arkadaşlar f710 'num var kolda lt tuşu basılı kalıyor ve titreşimi bozuldu artı olarak mode tuşu arada kendi kendine yanıp sönüyor bazende sağ anologu oynattığım zaman ışık yanıp sönüyor,lt tuşu öncedende sorunluydu zaten ama yaklaşık 3 gün önce kolu hafif şekilde koltuğa fırlattım sonrasında titreşim ve ışık sorunu ortaya çıktı.sizlere sorum ben kolu vatan computerdan aldım ve servise göndermeyi düşünüyorum kolu vatan computer'a götürüp onlarmı servise yollıcak bide sizce kol için kullanıcı hatası felan derler mi

• beyler bir cevap yazın
  • bende f310 vardı lt tuşu bozulmuştu vs vs.

öncelikle vatan bilgisayarı arayın veya mail atın onlar sizi yönlendirsin. fatura ve garanti belgeniz varsa sıkıntı olmaz yollayın servis yapıp geri yolluyor.

ben servisle ilgili garanti belgesi sorunu yaşadım. adamlar ısrarla fatura olmaz garanti belgesi istiyoruz dediler ama bende yoktu.sonra şikayetvar.com da yazdım orda ki cevap veren kişi fatura ile yollayın sorun olmaz özür dileriz falan dedi hallettik yani :)
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    eyw hocam zannedersem benimde :) faranti belgem kayıp ama fiş felan yerinde
  • Bigbang61 kullanıcısına yanıt
    rica ederim ne demek :) fiş falan varsa dediğim gibi her türlü uğraşın sorun çıkarırlarsa, beni de şahit gösterin mail falan duruyor hepsi bende :))
  • SqrT1903 kullanıcısına yanıt
    :) saol hocam haberdar edicem seni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.