Şimdi Ara

LOGITECH F710 YANINA HANGİ KABLOSUZ GAMEPADİ ALMALIYIM? TAVSİYELERİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar. Eskisi kadar oyun başında vakit harcayamıyorum. Malum iş ve zaman faktörü. Yine de eve 107 ekran Led Tv ile kendimce güzel bir sistem kurdum ve bu sisteme yakışır diye de Logitech F710 Kablosuz Gamepad aldım. Gayet memnunum. Parasının hakkını veriyor. Yalnız bir sıkıntı var. Ben yalnız oyun oynamaktan pek hoşlanmam. Cooperative(Birlikte Hikaye Modu Oynanan) tercihen ekran yeterince büyük olduğu için "SplitScreen" oyunları tercih ediyorum ve malumunuz 2. bir gamepad ihtiyacı doğuyor otomatik olarak. Klavye ve mouse asla istemiyorum.

LOGITECH F710 YANINA HANGİ KABLOSUZ GAMEPADİ ALMALIYIM? TAVSİYELERİNİZ? LOGITECH F710 YANINA HANGİ KABLOSUZ GAMEPADİ ALMALIYIM? TAVSİYELERİNİZ?

Aslında evde snopy nin ve kontörlandın kablolu ucuz gamepadleri var fakat Logitech kullandıktan sonra Mercedesten, Şahine binmek gibi birşey. Zevk alamıyorsunuz. Bende buna karşılık bir tane daha kablosuz gamepad alayım diyorum. Logitech F710 pahalı. Geçen hafta 79 TL ye kalan son 1 adedini mediamarkttan sıkı bir pazarlık sonucu aldım. Bu hafta bakıyorum fiyatlar uçuk. Mediamarktta stok yok, Teknosa 105 TL, Bimeks 99 TL gibi. Ufak bir araştırma ile bir yerde 45 TL ye "Logitech Wireless Rumble Pad 2" buldum. Ürün temiz, arkadaş güvenilir ve çok fazla kullanmamış ürünü. Neyse uzatmadan bu ürünü alayım diyorum.

Şimdi burda 2 problem var. Bi kere xinput olayının tadını F710 ile aldım Sanırım "Rumble Pad 2" de böyle bir durum söz konusu değil. Sadece Dinput olarak çalışıyor. F710 da da switch ile Dinput seçilebiliyor ve seçince o da Rumple Pad 2 olarak gözüküyor sistemde. Acaba diyorum bu 2 gamepadi xbox360 emulatörü ile mi kullansam, yoksa kıy bi 50 TL ye al 1 tane daha F710 mu dersiniz? Xinput gelecekteki birçok oyun için standart gibi birşey. Karar veremiyorum Ne dersiniz?

Bu arada xinputun üzerinde durmak istememin sebebi, oynadığım oyunların birçoğu xbox 360 gamepadi istemesi. Örn. Serious Sam 3 ve Resident Evil 5. Ayrıca 1 oyunu hem xbox 360 emulatörü kullanarak hemde normal xinput modunda kullanamıyorsunuz. Emulator programı baskın çıkıyor ve emulatörden çalıştırıyor gamepadleri. Yani F710 ve normal bir gamepadi aynı anda çalıştırıp oyuna girebilmek için F710 u dinput modunda diğer gamepad ile xbox360 emulatörü içinde yapılandırıp öyle oyuna girmeniz gerekiyor. Yoksa birbirinden bağımsız çalışmıyor gamepadler.

Evet tavsiyelerinizi rica edeceğim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set@mon -- 4 Haziran 2013; 13:41:56 >

• İki tane F710 bir arada çalışmıyor mu
  • Elbette çalışır. Benim kastım 1 nano alıcı ile 2 gamepad eşleşemiyor. Her gamepad için kendi alıcısı gerekiyor. Buda ekstra usb portu anlamına geliyor.
  • Bence 2. F710'u alman gerekir, ama şöyle de bir durum var, söylemedende geçemeyeceğim. "iki kişi oynayacağım" diye oyun heyecanına yenik düşen arkadaşın, elindeki F710 gamepad'i parçalarcasına Street Fighter dövüş oyununu beraber oynarken benim içim cız eder doğrusu. Sonuçta elinde yoğurduğu çiğ köfte değil, F710 Gamepad

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metinolmetin -- 9 Haziran 2013; 21:20:14 >
  • metinolmetin kullanıcısına yanıt
    Bende düşünmedim değil. Ben dahi sinirlendiğim zaman kırasım geliyor gamepadi ama o tarz bir risk olacaksa yada öyle risk taşıyan biriyle oynayacaksam kablolular var. Onlarla ne yaparsa yapsın Galiba biraz daha düşünmem lazım. F710 da olsa Rumble Pad 2 de olsa öyle her adama verilecek gamepadler değil. Dediğin gibi insanın içi cız eder çatır çutur ses gelirse oyun oynarken
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.