Şimdi Ara

Logitech g 500 maus tekerlegi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maus tekerlegi kendi kendine hareket ediyor?dün böyle bir sorun yoktu 3d max kullancısıyım,kendi kendine maxte yakınlaşıp uzkalşıyor,ve internet sayfasında ise aşagı inmek isted,ig,mde tekrar eski yerine gidiyor,ne yapmalıyım?

• mouse tekerleğinin hemen altında onu sabitleyen tuş var ona bas bolelikle diğer moduna geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glemrel -- 17 Ocak 2013; 16:34:06 >
  • teşekkür ederim ...tesadüfen parmagım degmiş..düzledi sagolun...
  • oha :D oha yani, hiç mi bakmadın o tuş ne işe yarar :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

oha :D oha yani, hiç mi bakmadın o tuş ne işe yarar :))

• quote:

Orijinalden alıntı: ehuirem

oha :D oha yani, hiç mi bakmadın o tuş ne işe yarar :))

sen de birşeyi bilemediğinde başkaları sana "oha" diye edepsizce cevap verir de yaptığının ne denli bir saygısızlık olduğunu anlarsın belki. o da "belki" yani kesin değil.
  • haklısınız dalga geçmemem gerekir belki ama hala aynı fikirdeyim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    X7 Mouse Orta Tekerlek Sorunu :@
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bilgisayardan anlamayan birisi olsa neysede 3d max kullanan birisinin bunu sorması komik olmuş
  • bende garipsedin neyse olur böyle şeyler :D
  • Arkadaşın tepkisi gerçekten çok seviyesizce...kınıyorum.mouse yeni aldım.dedigim gibi tesadüfen parmagım dokunmuş.çizime işi okadar yogunki tasarım için düşünce yogunlugundan bazı basit şeyler gözümüzden kaçabiliyor,dikka ederseniz sagolsun arkadaş cevap yazmış,sorunuma deginmiş o yazmadan önce sorunu çzömüşütüm silmek için geri geldigimde nezaket icabı arakadaşa teşekkür ettim...cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim ,lütfen forumun seviyesini düşürmeyin,yanan mum olarak başka mumu tutşturursanız ateşinizden bişey kaybetmezsiniz...
  • tamam vurmayın artık öldüm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.