Şimdi Ara

logitech g103 macro durduramıyorum yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar logitech g103 klavyede çoklu tuş ataması yapıyorum kısa komutlar gırdıgımde g tuşuna bastıgımda macro baslıyor tekrar g tusuna bastıgımda macro duruyor problem yok, fakat uzun ıcınde f1,f2 gıbı komutlar olan bır macro yazdıgımda macroyu başlatıyorum fakat bir türlü macro durmuyor ancak atamasını kaldırarak durdurabılıyorum bu macroyu nasıl ıstedıgım zaman başlatıp durdurabiliceğim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChristianBale4 -- 10 Aralık 2013; 20:41:52 >

• ChristianBale4 kullanıcısına yanıt
    Tekrarlama seçenekleri kısmına dikkat edin yaparken muhtemelen sorunun kaynağı buradaki ayarı atlamanız veya yanlış yapmanızdır. Eğer ondan kaynaklanmıyorsa sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin fakat büyük ihtimalle ilk önerimle çözülecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Tekrarlama seçenekleri kısmına dikkat edin yaparken muhtemelen sorunun kaynağı buradaki ayarı atlamanız veya yanlış yapmanızdır. Eğer ondan kaynaklanmıyorsa sürücüyü kaldırıp tekrar kurmayı deneyin fakat büyük ihtimalle ilk önerimle çözülecektir.

sonuç yok 3 tekrarlama seçeneğini de denedim uzun macro yazdım mı önünü alamıyorum bir türlü:)
  • ChristianBale4 kullanıcısına yanıt
    Belki makro arasındaki gecikmeleri çok uzun koyduğunuz için makronun tek tekrarı bile çok uzun sürüyordur. Aklıma herhangi bir çözüm gelmiyor gecikmeyi de dikkate alın eğer yine olmuyorsa malesef önerebileceğim bir şey yok :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silence34

Belki makro arasındaki gecikmeleri çok uzun koyduğunuz için makronun tek tekrarı bile çok uzun sürüyordur. Aklıma herhangi bir çözüm gelmiyor gecikmeyi de dikkate alın eğer yine olmuyorsa malesef önerebileceğim bir şey yok :)

Olsun tşk ederim:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.