Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G203 LightSync Gaming Mouse Satın Al 5 Eylül 2022 13:13 1 1 Logitech G203 LightSync Gaming Mouse Merhabalar elimde bir çok mouse biriktiği için bazılarını satma kararı aldım. Logitech G203 Lightsync mouse'yi dün deneme amaçlı pubg oyununda kutusundan çıkardım ve bir kaç saat oynadım. Ürün yurtdışından İngiltereden getirilmiştir. Resimlerde de göreceğiniz üzere aktif oyun oynayan ve bir çok ekipmana sahip olan birisiyim. Ürünün arka avuç kısmında kozmetik olarak beyaz noktalar bulunmakta. Kutudan çıkardığımda bu şekildeydi. Herhangi bir kullanıma engel değildir. Resimlerde görebilirsiniz. Kutu içeriği eksiksiz ve tamdır. Garantisi 2 yıldır. ÜRÜN FORUM DIŞINA SATILMIŞTIR.Ürün özellikleri ;Yükseklik: 116,6 mmGenişlik: 62,15 mmDerinlik: 38,2 mmAğırlık: 85 g, (yalnızca fare)Kablo uzunluğu: 2,1 mTEKNİK ÖZELLİKLERLIGHTSYNC RGB aydınlatma6 adet programlanabilir düğmeÇözünürlük: 200-8.000 DPIYANIT HIZIUSB veri biçimi: 16 bit/eksenUSB bildirim hızı: 1000 Hz (1 ms)Mikro işlemci: 32 bit ARMSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 150 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Nike Mercurial 41 Numara Glorious Model O Takas&Satılık(EC2-2020) Acer Nitro 5 Ryzen 7 5800H RTX 3070 8GB 1 TB SSD 144 HZ 15.6 FHD IPS Gaming Laptop SATILDI! Logitech G203 LightSync Gaming Mouse