Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Logitech G213 Prodigy RGB klavye Satın Al 29 Mayıs 2023 22:31 1 1 Logitech G213 Prodigy RGB klavye Logitech G213 Prodigy klavye E, T , F3 tuslarına sert basmanız lazım düzgün calısabilmesi için. Kronik sorun başka tuşlarda ileride çıkabilir sert bastırmanız gereken alacak kişi bunu bilerek alsın lütfenUzun süredir dolapta durduğu için tozlanmış biraz üstü alan kişi tuşları söküp silerse yeni gibi olur ben bir kere yapmıştım ama tuşlar basmayınca kaldırıp bir kenara koymuştum. Evde duracağına değerlensin diye satıyorum.30 lira civarına uygun fiyatlı kargo ile gönderilebilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 180 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adana Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] MSI GTX 1080 Gaming X 8GB Logitech G213 Prodigy RGB klavye 1111 ALINDI