Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.025
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozan_26

quote:

Orijinalden alıntı: fkureci

Arkadaşlar bu üründe dfgt gibi gürültü yapıyo mu ??

mekanik sesler çok daha az

Babamla sırf bu dfgtnin sesi yüzünden hergün kavga ediyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

G27,DFGT'den daha sessiz

tek sesli tarafı daha büyük ve metal olan direksiyon arkasındaki vites kulakçıkları veya kullanırsanız H vites olacaktır

direksiyonun kendisi oldukça sessiz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

G27,DFGT'den daha sessiz

tek sesli tarafı daha büyük ve metal olan direksiyon arkasındaki vites kulakçıkları veya kullanırsanız H vites olacaktır

direksiyonun kendisi oldukça sessiz

Şu dfgt yi bi satayımda direk alacam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cantosman

değiştirebilirsin
    ama dikkatli yapman gerekir

masanın altına ters bır sekılde yerlestırınce gerıye doğru epey yatık duruyor pedallar altına destek lazım bırde aklıma sonradan geldı monıtor ıle kullanıyorum ben ps3 u doğal olarak pc kasası fln da var masada
    bırden fren yapınca masayı sallıcağını dusundum ve vazgectım yerde konumluyken altına destek koyarak olduğu kadar dık durmalarını sağlıycam artık ali abi :)
  • 4-5 ay önce DFGT aldım çok memnun kaldım G27 içimde merak kaldı şimdi 700 lira civarındaydı şimdi 1000 lira olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strato026 -- 5 Haziran 2014; 0:27:36 >
  • en_x kullanıcısına yanıt
    bencede daha mantıklı
  • benide ekleyebilirsiniz . Resim gerekiyosa yollarım
  • emreacikay kullanıcısına yanıt
    Gerekmiyor ekledm
  • Ekle benide hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu yokmu satan direksiyonunu sahibindende iki tane alacaktım ikiside satılmış cidden en çok istediğim şeylerden biri ama doğru düzgün uygun fiyata hiç bulamadım. Yok mudur satan ?
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Tamamdır usta
  • vtes el freni direksiyon tmm ama videyollarda gördüm devir saati baglamışlar bi bilginiz varmı bu konuda acil cvp :)
  • PS4 desteği ne zaman gelecek bu ürüne.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hernan Cortes

PS4 desteği ne zaman gelecek bu ürüne.

valla daha gelmediyse daha çok işi var gibi sadece ps4 gelmesi bide oyunlarında update çıkarması gerekir.

bide araba yarısı türünde marketlerde kutulu oyun daha da görmedim.

sony acaba kendi direksiyon setini de çıkarabilir çok mu uçtum ne :=))

ps3 de direk destekliyordu o yüzden o zamanlar g25 vardı.
  • MC.CYBER_ kullanıcısına yanıt
    Ps4 İçin uyumlu ilk direksyon setimiz T300 Rs hayırlı uğurlu olsun.

http://www.thrustmaster.com/en_UK/press/t300-rs-first-official-force-feedback-wheel-playstation-4

Fiyatı 369,99 Euro

28 cm direksyon çapı , (plastik kaplama ),

ilgiliere duyrulur !

• quote:

Orijinalden alıntı: nedimgbt

Ps4 İçin uyumlu ilk direksyon setimiz T300 Rs hayırlı uğurlu olsun.

http://www.thrustmaster.com/en_UK/press/t300-rs-first-official-force-feedback-wheel-playstation-4

Fiyatı 369,99 Euro

28 cm direksyon çapı , (plastik kaplama ),

ilgiliere duyrulur !

bu fiat yanlış ben bir sitede okudum bu ürün 119 euroydu

• nedimgbt kullanıcısına yanıt
    siteye baktım doğruymuş fiatı 370 euro olmuş
    verilirmi bu para ya

pardon benim 116 euro dediğim thrustmasters T80 modeliymiş oda ps4 ü destekliyormuş
    bu t300 türkiyeye gelirmi acep

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 11 Haziran 2014; 10:39:59 >
  • google translateden çevirdiğim kadarıyla anladığım kadarıyla T500 pedallarıylada kullanılabilecek miş bu direksiyon
    15 ağustostan itibaren satışa sunulacak

Metal bu back-to için pedal koydu: - Los Angeles, 10 Haziran 2014 ThrustMaster resmen PlayStation ® 4 (PS4) ve PlayStation ® 3 (PS3) için lisanslı olan yepyeni Next-Gen yarış simülatörü, duyurmaktan gurur duyar Okul sezonu!

Mevcut en son teknolojiler

Bu simülatör oyun gerçekten yarış dünyasına dalma almak ve daha iyi performans için kendi sürüş becerilerini bilemek sağlar gibi ThrustMaster, T300 RS ile deneyimi açısından kendi öğrenme eğrisi ile sanal yarışçılar eşlik eder. Bunu başarmak için, kaputun altında son derece duyarlı, gerçekçi Kuvvet efektleri ile süper-yumuşak ve sessiz Force Feedback sunmak için yeni bir 1080 ° dual-bant sistemi ile kombine (sürtünmesiz eylem ile) gerçek bir fırçasız sanayi Force Feedback motordan çok daha az şey var, . Bu tekerlek direksiyon 65.536 değerleri için, 16-bit çözünürlük sağlar: ThrustMaster geliştirme ekipleri temassız manyetik sensör özelliğine sahip, KALP HallEffect en doğru teknoloji ® dahil ederek motorun etkileyici yetenekleri hassasiyet ekledik. T300 RS ayrıca dahili hafıza, yükseltilebilir firmware kullanıcıların her zaman tekerlek PC uyumluluğu aracılığıyla son gelişmeler erişimi olacak, böylece ve her iki sistem ile optimum uyumluluk için tabanı üzerinde PS4/PS3 sürgülü anahtarı bulunmaktadır.

Ayrılabilir tekerlek, ayarlanabilir pedal seti ve modüler ürün ekosistem

T300 RS ThrustMaster Quick Release sistemine sahip, çıkarılabilir bir tekerleği içerir: tekerlek fırçalanmış metal merkezi konuşmacı ile, 28 cm / çapı 11 inç ölçer. Onun resmi PS4 düğmeleri (PS, SHARE, OPTIONS), kullanıcıların herhangi bir zamanda sistemin yeni sosyal işlevlere erişmenizi sağlar. T300 RS ultra gerçekçi atalet ve Force Feedback için, yaklaşık 1,2 kg / 2,6 £ ağırlığında. Tekerleğin tüm çevre özellikleri, konfor içinde nihai için, dokulu kauçuk kaplama takviyeli. 2 büyük sıralı kürek değiştirenleri tekerleğe bağlı: Onlar 13 cm / 5 kolay erişim için yüksekliği inç ve% 100 metal demektir. Dönme tekerlek açısı oyunda sürülürken aracın tipine bağlı olarak 1080 °, 270 ° arasında ayarlanabilir! Dahası, tekerlek diğer ThrustMaster tekerlekleri ile değiştirilebilir olan (Ferrari F1 Wheel Add-on *, Ferrari GTE Tekerlek * Add-on ve T500 RS * GT Lastikli). Pedal başına 6 farklı olası pozisyonlarda - T300 SC'nin pedal seti yüksekliği ve aralığı hem de tamamen ayarlanabilir seyahat uzun bir menzile, metal pedallar bulunuyor. Fren pedalı bile ilerici direnç özellikleri.

T300 RS ThrustMaster ait 3-pedalı setleri (T3PA * ve T500 RS *), ve TH8A * ve TH8RS * (kullanıcılar Tekerleğin bazında sabit kürek değiştirenleri yüklemek için izin) da kürek değiştirenleri seti * Sabit Bankası'ndaki ile uyumlu değiştirenleri.

• T300 RS 369,99 € (vergiler dahil) tavsiye edilen perakende satış fiyatı, 15 Ağustos 2014 itibaren satışa sunulacak.

• g27 hepsiburada'da 949 liraya düşmüş, dün baktığımda 1099'du.
  • thepentagram T kullanıcısına yanıt
    acaba ps4 e bu t300rs direksiyon açıklandıktan sonramı düştü
    sanki diraksiyonlar elimizde patladı gibi geliyor bana
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.