Şimdi Ara

..::LOGİTECH G27 KULLANANLAR KULÜBÜ VE G27 OYUN LİSTESİ::.. (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.007
Cevap
48
Favori
121.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abicim hepsini denedim ayarlarda her türlüsünü denemedim ama beceremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytifosi

abicim hepsini denedim ayarlarda her türlüsünü denemedim ama beceremedim

bak yukarda bir arkadaşımızdada aynı sorun vardı enx nicli arkadaşımız
    bu pedal aksamını açıp içine toz sökücü temizleyici sprey sıktıktan sonra
    canavar gibi düzelmiş yağ sprey değil yalnız toz sökücü temizleyici sprey
    olacak sende bir dene istersen
  • bak şu linkde en_x arkadaşımızın mesajına bak

http://forum.donanimhaber.com/m_44996730/mpage_85//tm.htm#96196038

ürün şu temizleyici sprey

http://urun.gittigidiyo...-spreyi-yagsiz-97516876

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafkaslı57 -- 20 Ağustos 2014; 22:49:36 >
  • bi deneyelim bakalım ama direksiyon da tam gaz devam ediyor vallahi anlamadım gitti ama formatı bastırcak galiba bana
  • Merhaba arkadaşlar g27 im geldi lakin bir sorunum var.Dirt3 te direksiyonu en sola kadar cevirdigimde araba sola donuyor veya en sağa cevirdigimde araba sağa donuyor.youtubtaki videolarda böyle bir sorun yok.ne yaptiysam Çözemedim.var midir bunun bir cozumu?

Edit: diğer oyunlarda en ufak bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeShawN1905 -- 21 Ağustos 2014; 19:45:09 >
  • DeShawN1905 kullanıcısına yanıt
    dırt in direksiyon ayarları yokmu
    gerçi ben dırt oynamadım hiç

ayrıca direksiyonu sola çevirince araba zaten sağa dönmez sola döner
    bundan doğal ne varki
  • Yok öyle değil ben sola çevirince oyunda araba dönmüyor ama direksiyonu en sola kadar cevirdigimde arabada birden sola kırıyor.Ben direksiyonu en soldan çektiğimde arabadaki direksiyon normale donuyor. Umarım anlatabilmisimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeShawN1905 -- 22 Ağustos 2014; 10:21:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkeytifosi T kullanıcısına yanıt
    Meraklılara ithafen yazıyorum Arkadaşlar ben sorunu çözdüm pc windows update den de bi driver indiriyor o yüzden driverlar da uyumsuzluk oluyor ben format bastım ama iyi bir driver temizlerim diyorsanız eğer tercih sizin.
  • Youtubeda baktığımda the crew ile uyumlu olduğunu gördüm.Zevkli bir şekilde oynanıyor. Oyunu satın alıp Online zevkle oynayabilirsiniz. Tabi oyun fiyatı biraz düştükten sonra.

• arkadaslar cok onemli acil..
    ben g27 almak istiyorum.oynuyacagim oyun ets 2 . (euro truck similator 2 )ancak ben vites topuzunu ve debriyajı kullanmak istemiyorum.bu aleti ona gore ayarliya bilirmiyim.yoksa kullanmak zorundamiyim.lutfen acil cevabınıza gore alicam.saygılar.
  • Oyun ayarlarindan otomatik vitesi secersen kullanmana gerek kalmaz ama vitesin ustundeki tuslari kullanmaya devam edebilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

Oyun ayarlarindan otomatik vitesi secersen kullanmana gerek kalmaz ama vitesin ustundeki tuslari kullanmaya devam edebilirsin.

debriyaj olayi peki?sadece fren ve gaz.belki sacma bişi soyluyorum.otomatik vitesi secince debriyajda yok zaten dimi?vites kolunun ustundeki tuşlara ozellikmi ataya biliyorum yoksa kullanmak zorundamiyim?
  • Otomatik vitesi seçersen gaza basarsın gider, debriyaj ve vitesle işin olmaz. Vites kısmında oyun için istediğin şeyleri atayabileceğin 12 tane tuş var ben ETS 2 oynarken hepsini kullanıyorum

Ama tır simülasyonunun tadı otomatik vitesle çıkmıyor, neden manuel kullanmayı düşünmüyorsun ki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Otomatik vitesi seçersen gaza basarsın gider, debriyaj ve vitesle işin olmaz. Vites kısmında oyun için istediğin şeyleri atayabileceğin 12 tane tuş var ben ETS 2 oynarken hepsini kullanıyorum

Ama tır simülasyonunun tadı otomatik vitesle çıkmıyor, neden manuel kullanmayı düşünmüyorsun ki ?

hocam tam nedenini yazayim.esnafım aksama kadar calısıyorum.degil vites kolu ,yemek kaşıgını tutcak dermanım kalmiyor..direksiyonu tutayim gideyim sadece istiyorum.tek nedeni bu.kim aticak 2 den 3 e 3 den 4e .
  • Anladım hocam. Debriyaj ve vites kullanmayacaksanız DFGT de alabilirsiniz. Ama onların da direksiyonu çok sesli dönüyor o yüzden beğenmemiştim ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Anladım hocam. Debriyaj ve vites kullanmayacaksanız DFGT de alabilirsiniz. Ama onların da direksiyonu çok sesli dönüyor o yüzden beğenmemiştim ben.

ya herkes onu al diyorda arasında bariz kalite farki var degilmi?bilemiyorum ne alayim.
  • http://forum.donanimhaber.com/m_95958720/f_//tm.htm#95958720

g27mi satıyorum beyler. sapasağlam çalışıyor isteyene get ilanıda açarım
  • Sadece Ets2 değil H Shifter + Clutch desteği veren hemen her oyunda Full Automatic, Sequential, H Shifter, H Shifter + Clutch ayarı yapabilmeniz lazım oyun ayarları içinden. Ets2 içinde ayarlarda Sequential (Sıralı diye bir seçenek hatırlıyorum). Kulakçıklardan vites ayarlanabiliyor yada tam otomatik hiç bişeye ellenmeden sürülebiliyordu. Ama G25-27nin zevki kesinlikle h shifterda. Ets2'de bile 12 vitesi şıkır şıkır saydırmak ayrı bir zevk, başka oyunlardada kalite arabaları 6 vites kullanmak ayrı zevk. Sadece Ets2 oynuyor, vites kesinlikle kullanmam diyorsanız ikinci elden DFGT alın keyfinize bakın. 3-4 sana kadar DFGT kullandım. Force Feedback, ses ve malzeme kalitesi dışında pek fark yok denebilir. Otomatik araçlar hemen hemen aynı zevki tattıracaktır. Ancak bir yarış standı kesinlikle şart bu tarz aletlere. Zevk alamaz oldum sap gibi koltukla masayla. Adam akıllı fiyattan stand + araç koltuğu ile yarış zevkimizi ikiye katlamamız gerek arkadaşlar.

Herkese iyi eğlenceler, iyi sürüşler dilerim.

• Hocam seti kuruyorsun istedigin surus ozellillerine ustundeki pedal ve vites aktif yada pasif oluyor iste. Ama h shift yani normal vites kullanmayacaksan o para verilmez. Soyle soyleyim ben hanima araba kullanmayi g27 de ogrettim soylenenlere katiliyorum well standt pro diye bir sehpa var 10 numara ama pahali biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: funnyhow

Hocam seti kuruyorsun istedigin surus ozellillerine ustundeki pedal ve vites aktif yada pasif oluyor iste. Ama h shift yani normal vites kullanmayacaksan o para verilmez. Soyle soyleyim ben hanima araba kullanmayi g27 de ogrettim soylenenlere katiliyorum well standt pro diye bir sehpa var 10 numara ama pahali biraz.

ne alicaz hocam.g27 seviyesinde baska kaliteli direksiyon yok.valla kafayi yiycem.vites koluyla ugrasicak dermanım yok.gaza basicam direksiyon ceviricem.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.