Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SATILDI---Logitech G29 (Shifter Yoktur, Elden Satılacaktır)(Fiyat Güncellendi)
-
Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
-
Haklısınız fakat, kocaman bir alet olduğu için bunun kargosu da problem. Pahalı olacaktır. Mesela sarı sitede bir ilanda da şöyle bir not görmüştüm "kargo sınırı aşıldığı için param güvende açamıyorum" yazmış biri. Çok tecrübem olmadığı için yalan mıdır doğru mudur bilemiyorum.
Biraz da kargo yapmaktan çekiniyorum. Hassas bir alet, garantisi de yok. Kargoda zarar görse, alıcı da kabul etmese elimde kalacak cihaz. Sırf elden diye satılmasa bile en azından çalışan bir cihazım var. Bir şekilde ortamını yaratır kullanırım, kiracıyım zaten belki sonraki evde nasip olur.
Bu arada elden satıyorum diye, geliş gidiş veya test etme konusunda çekincesi olan var ise her türlü desteğe açığım. Eğer ciddi biri alıcı olduğunuz anlaşılırsa whatsapp üzerinden görüntülü görüşme yaparız. Ben cihazı kurarım, sizin vereceğiniz komutları tek tek uygularım çalıştığını gösteririm. Aklınızda soru işareti kalmadan açık bir şekilde yapabiliriz alışverişi, bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X