Şimdi Ara

Logitech G300 orta tuş&sol tuş sıkıntısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Logitech G300 mousemin orta tuşı çok ser basmakla işliyor bazen de sol tuş tek tıklayınca çift algılıyor yada mesela bir şeyleri toplı seçmek istediğimde tam seçerken tuş tutukluk yapıyor işlemiyor düzgün çalışması için ona da sert basmam gerekiyor bu kronik bir sorunu mu bu ürünün? Garantiye göndereyimmi, garanti kapsamına girer mi?

• Sol Cift tiklama bende de oluyor. Ustelik yeni urun (5 ay falan oldu) problem su ki her zaman olan bir sey degil. Yani 2-3 saat kullanimda 5-6 defa cift tiklama yapiyor. garantiye yollasam adamlar bu mouse normal biseyi yok deyip geri gonderirler muhtemelen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shockwave error

Sol Cift tiklama bende de oluyor. Ustelik yeni urun (5 ay falan oldu) problem su ki her zaman olan bir sey degil. Yani 2-3 saat kullanimda 5-6 defa cift tiklama yapiyor. garantiye yollasam adamlar bu mouse normal biseyi yok deyip geri gonderirler muhtemelen.

Bende o yüzden göndermek istemiyorum işte. Mesela şu orta tuş problemim de şu anda düzeldi. Ama tekrarlarsa geri göndereceğim.
  • Garantiye gönderin.Düşündüğünüzden daha iyi bi garantisi var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sulobey10 kullanıcısına yanıt
    Logitech'in geri göndereceğini sanmam. Belki 0'ını bile verebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzcanQQ

Logitech'in geri göndereceğini sanmam. Belki 0'ını bile verebilir.

İnşallah :) Yarun göndericem Penta ile konuştum adres aldım fatura ve garanti belgesi ile birlikte göndericem.
  • Garantiye gönderin. Ben 3. Kez değişim alıyorum g300 mouseum için :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye çıkan tuş sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Garantiye gönderdim ayın 6'sında hatta bu mesajı yazarken kargodan geldi fare :D Gerçekten çok hızlı oldu şaşırdım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.