Şimdi Ara

logitech g300 ve g300s farki nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
14.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bloody b-081 mouse pad(30 tl) le kullaniyorum 10 numara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam 80 tl iyi fiyat nereden aldınız acaba internet üzerinden mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

hocam 80 tl iyi fiyat nereden aldınız acaba internet üzerinden mi ?

sinerji bilgisayardan aldım internette aslında 1000 tl civarı alışveriş yapmıştım
  • ben baktım da göremedim alışveriş yaptığınız için demekki o fiyata geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: lestet

ben baktım da göremedim alışveriş yaptığınız için demekki o fiyata geldi

bitmiş herhalde zaten kritik stoktu :D
  • güncel konu gibi duruyor.

insanlar, logitech almayın. nedeni ise 1 sene kadar sonra kesin bozuluyor zaten garantiyi de o nedenle düşürmüşlerdir. farenin sol tuşu çift tıklamaya başlıyor 1 kez bassanız bile. isterseniz araştırabilirsiniz logitech double click problem diye herkes şikayetçi. oyun için üretilmiş farelerine de baktım herhangi bir fark yok diğerlerinden tuşun bozulma türü yine aynı olacak.
  • renk ve logo
  • Parasına göre iyi mal. Memnunum. Bu fiyata yeterli kaliteyi sunuyor. F/P ürünü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

güncel konu gibi duruyor.

insanlar, logitech almayın. nedeni ise 1 sene kadar sonra kesin bozuluyor zaten garantiyi de o nedenle düşürmüşlerdir. farenin sol tuşu çift tıklamaya başlıyor 1 kez bassanız bile. isterseniz araştırabilirsiniz logitech double click problem diye herkes şikayetçi. oyun için üretilmiş farelerine de baktım herhangi bir fark yok diğerlerinden tuşun bozulma türü yine aynı olacak.

Şu şekil bilgisiz mesajlara lütfen aldırış etmeyiniz. Debounce time'ları düşük olduğu için double-click sorununun Logitech mouse'larda daha yaygın olması doğrudur ancak bunun nedeni Logitech'in sattığı mouselarda Debounce Time'ı düşük firmware kullanabilecek kadar kaliteli bir marka olmasıdır.

Debounce time, firmware seviyesinde, bir click'in çift click olarak algılanabileceği sürenin ayarıdır. Aynı ayar bir click'in mouse'ta basıldıktan sonra PC'ye gideceği süreyi de ifade etmektedir, itibariyle click'lerdeki input lag miktarına eşittir ve arttıkça attığınız her click'in bilgisayara gittiği süreyi arttıracaktır.

Debounce time/click latency firmware'den firmware'e farklılık gösterebilmektedir. Aşağıda debounce time/click latency ölçümleri g300 referans olarak tabloyla ifade edilmiştir:

logitech g300 ve g300s farki nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 7 Nisan 2015; 18:22:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Brightmist

quote:

Orijinalden alıntı: dmc17

güncel konu gibi duruyor.

Şu şekil bilgisiz mesajlara lütfen aldırış etmeyiniz. Debounce time'ları düşük olduğu için double-click sorununun Logitech mouse'larda daha yaygın olması doğrudur ancak bunun nedeni Logitech'in sattığı mouselarda Debounce Time'ı düşük firmware kullanabilecek kadar kaliteli bir marka olmasıdır.

Debounce time, firmware seviyesinde, bir click'in çift click olarak algılanabileceği sürenin ayarıdır. Aynı ayar bir click'in mouse'ta basıldıktan sonra PC'ye gideceği süreyi de ifade etmektedir yani olarak click'lerdeki input lag miktarına eşittir ve arttıkça attığınız her click'in bilgisayara gittiği süreyi arttıracaktır.

Debounce time/click latency firmware'den firmware'e farklılık gösterebilmektedir. Aşağıda deboucne time/click latency ölçümleri g300 referans olarak tabloyla ifade edilmiştir:

logitech g300 ve g300s farki nedir ?

bilgisiz mi? araya ingilizce kelimeler sıkıştırmayınca insan bilgisiz oluyor değil mi? gıdıkla da güleyim

https://www.google.com.tr/search?q=logitech+double+click+problem&oq=logitech+double+click+problem&aqs=chrome..69i57.387069j0j3&sourceid=chrome&es_sm=122&ie=UTF-8

al google'da yazdım; bak ordan sorunun çözümüne, çok dandik bir mal kullanmışlar fare tuşlarının altına. benim başıma geldi başkasının başına gelmesin o kadar para verip 1 yıl sonra çöpe atmasın diye yazdım.

• O "çok dandik bir mal" dediğiniz parça Omron switch'lerinin içindeki standart parça.
    3 tane firma var switch üreten, Omron, Huano ve TTC. Başka bir firma üretmiyor o switch'leri.
    Bunların arasından Omron en kaliteli switch'leri üreteni ve Logitech de yıllardır bu firmayla çalışıyor.
    Söylediğim gibi tamamen debounce time'la alakalı double click sorununun ortaya çıkma şansı, lütfen anlamadığınız konularda araştırmadan yorum yapmayınız.

ps. Bir de Cherry microswitch'ler var ama onlara yaygın olarak rastlanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brightmist -- 7 Nisan 2015; 17:46:31 >
  • quote:

O "çok dandik bir mal" dediğiniz parça Omron switch'lerinin içindeki standart parça.
    3 tane firma var switch üreten, Omron, Huano ve TTC. Başka bir firma üretmiyor o switch'leri.
    Bunların arasından Omron en kaliteli switch'leri üreteni ve Logitech de yıllardır bu firmayla çalışıyor.
    Söylediğim gibi tamamen debounce time'la alakalı double click sorununun ortaya çıkma şansı, lütfen anlamadığınız konularda araştırmadan yorum yapmayınız.

ps. Bir de Cherry microswitch'ler var ama onlara yaygın olarak rastlanmıyor.

hala anlamadığınız diyor :D kaç yaşındasın?

madem o kadar anlıyorsun biliyorsun al bir bozuk logitech mouse düzelt videosunu koy da bilgini görelim.

logitechlerde çift tıklama problemi var, o fare tuşlarının altında yay gibi kalması gereken bakır levha zamanla düzleşiyor, dandik switchleri kullanmış bütün sitelerde logitech en kalitesiz switchleri kullanıyor yazıyor, resimler videolar koyuyorlar, daha da gelip buraya en kalitelisini kullanıyor diyorsun.

logitech faresi satıyorsan söyle bilelim. bu kadar yalan konuşup insanları yanıltmana gerek yok vallaha günaha gireceksin. 1 microsoft veya A4tech farede benim veya yakınlarımın/iş arkadaşlarımın başına gelmeyen olay neden 15 kere logitech de oluyor?

• Bitti mi yapabileceğiniz bütün demagoji?

-Ticari ilişki vs.

Yapabileceğiniz bütün demagojiyi bir mesaja sığdırıp atılabilecek en populist mesajı atmışsınız.

Ne yazık ki mesaj tamamen sizin bilim ve bilgiye karşı düşmanlık içeren karakterinizi temsil ediyor ve söylediğiniz her cümlede, öne sürdüğünüz her varsayımda haksız ve yanlışsınız.

Son kez tekrar ediyim, lütfen bilmediğiniz konularda araştırma yapmadan insanları yanlış bilgilendirmeyiniz, akıntıya karşı kürek çekmeye çalışarak komik duruma düşmeyiniz.
  • quote:

Bitti mi yapabileceğiniz bütün demagoji?

-Ticari ilişki vs.

Yapabileceğiniz bütün demagojiyi bir mesaja sığdırıp atılabilecek en populist mesajı atmışsınız.

Ne yazık ki mesaj tamamen sizin bilim ve bilgiye karşı düşmanlık içeren karakterinizi temsil ediyor ve söylediğiniz her cümlede, öne sürdüğünüz her varsayımda haksız ve yanlışsınız.

Son kez tekrar ediyim, lütfen bilmediğiniz konularda araştırma yapmadan insanları yanlış bilgilendirmeyiniz, akıntıya karşı kürek çekmeye çalışarak komik duruma düşmeyiniz.

... öne sürdüğünüz her varsayımda haksız ve yanlışsınız. ...

bütün siteleri okuyup videoları mı inceledin?

anlayışın hakkında yeterince kısa ve öz bilgi vermişsin zaten. komik duruma düşen ben miyim sen misin bir düşün bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmc17 -- 7 Nisan 2015; 18:20:06 >

• @Brightmist mesajlarda çok güzel bir noktaya değinmiş ve açıklama eklemiş, teşekkürler.

dmc17 siz bilmiyorum aranız nasıldır ama biz 3 arakdaş 2 yılı geçik g300 serisi farelerden kullanıyoruz mmo türleri için ve eğer bozulursa teknik serviste kendimiz değiştiriyoruz youtube ta onlarca video var bakın, tabikide bizim piyasada bulduğumuz swichler Brightmist anlattığı gibi kaliteli değildir sonuçta 1-2 lira birşey :) ama kullanımla alakası o bozulması onlarında benim ilk aldığım g300 2,5 yıl oldu tuş problemi vermedi mesela versede dediğim gibi çok sorun değil değiştiriyoruz ama ilk hali gibi değil tabikide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plazmax -- 2 Mayıs 2015; 19:49:49 >
  • g300 mü tövbeeeee 2 ciside bozuldu sağ tuş çalışmıyor artık . öbürsüde mousun dibinde kablo kendi kendine soyuldu ve temassızlık başladı.
    her ne kadar tipini ve ele oturuşunu sevsemde hiç tavsiye etmem

A4 baktım zamanında 25 tl almıştım f750 şimdi uçmuşlar. g300 40 tl almıştım gene fiyatlar uçmuş .

vay canına alacak mouse yok.
  • eskiden g300 vardı sonra g402 kullanmaya başladım ama g300 çok daha iyiymiş gibi geliyor makro tuşları çok iyi csde g402 ile panik olunca yan tuşlara basıyorum onda böyle bi sıkıntım yoktu bide tutuş şeklim sanki o daha iyi avuç içim boş olmalı gibi geliyor bu bildiğin sabun tutar gibi tutuyorum galiba g300s ile geri döncem
  • Makro farkı var aralarında G300S makro olarak daha iyi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.