Şimdi Ara

Logitech G300S Kit (Mouse+Mousepad - Bardak Altlığı - Sticker) 89 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
8.210
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.5 yıl önce en ucuz 110 liralara falan satılıyordu dolari soylememe gerek yok sanırım , bende zaten var cok guzel mouse, gelirse büyük kâr

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link vermeyi düşünüyormusun? Yoksa sanal alemde bizmi arayıp bulalım
  • Amazondu fakat fiyat yukselmis tam link atacaktmki sana

• hala iptal edilmemiş hatta gönderim için hazırlanıyor yazıyor şuan,hadi hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NextMan-- -- 30 Mayıs 2019; 17:58:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Link vermeyi düşünüyormusun? Yoksa sanal alemde bizmi arayıp bulalım
    www.amazon.com.tr
    Logitech G300S Kit [Mousepad - Bardak Altlığı - Sticker] [Windows 8MacWindows 10Windows 7]: Amazon.com.tr: Nepal Bilişim
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07BLSKJD2
    Logitech G300S Kit
    www.amazon.com.tr
    Logitech MK520, Klavye Ve Fare Seti, 2.4 Ghz: Amazon.com.tr: Techburada
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B00765E0RQ
    Logitech MK520, Klavye Ve Fare Seti, 2.4 Ghz

tabi satıcı satıştan kaldırmış amazon satışa dönüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

hala iptal edilmemiş hatta gönderim için hazırlanıyor yazıyor şuan,hadi hayırlısı
    :) bu bir süreç oluyor genelde birkaç gün bekliyorlar vs :) ben bırak hazırlanıyor vs yi kargo gelip paketi açıp ürünleri görmeyince tamam demiyorum tecrübe ile sabittir :)

dediğim gibi çok düşük ihtimal göndermesi yok denecek kadar satıcı amazon olsa tamamda bu firma buu karşılayıp gönderecek büyüklükte gözükmüyor
  • Benim sipariş kargoya verilmiş. Ama kargo takip bilgisi henüz yok.
  • almayın kronik sol klik arızası var. 2 tane çöpe attım. Trust alsanız daha iyi.
  • ŞAKACI kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz :) şimdi baktım kargoya verilmiş ve takip koduda girilmiş ama hala güveneniyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: NextMan--

Doğru söylüyorsunuz :) şimdi baktım kargoya verilmiş ve takip koduda girilmiş ama hala güveneniyorum :)
    büyük ihtimal sahte çünkü mng den veri alınamıyor. ayrıca b kadar siparişi hemen temin edip hazırlayıp paketleyip kargolaması mpmkün değil gerçek olursa helal derim takdir ederim firmayı
  • Kargoya verildikten sonra arkadaşın siparişi iptal etmişler. Umutlanmayın boş yere.

• o nasıl bir memnuniyet ya. ne demek sağ sol click çalışmıyor logitech gaming mouselar öyledir zaten 2 yıl ömrü vardır sonra yenisi alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

o nasıl bir memnuniyet ya. ne demek sağ sol click çalışmıyor logitech gaming mouselar öyledir zaten 2 yıl ömrü vardır sonra yenisi alınır
    3-4 yıl kullandım arkadaşımdan 2. el hediye olarak aldım üstelik.
    gayet yeterli bir kullanım ömrü sundu.
    clickler bozulana kadar uzun bir süre kullandım ve mouse dan oldukça memnundum.
    örneğin siz bir ürünü 10 yıl kullansanız 10. yıl bozulsa ulan ne dandik makineydi hiç memnun olmadım mı dersiniz?
  • ben razer kullandım şuana kadar. ama logitech kullananların yorumlarını hep bu şekilde gördüm. siz sanırım oyun amaçlı kullanmıyorsunuz. bazulmaktan kastım tuşların çalışmaması değil. clicklerin geri tepmesi bozuluyor diyorlar genelde. oyunu rezil eder böyle bir fare. o raddeye gelmiş bir mouseu bozulmuş sayabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: eskikarateci

ben razer kullandım şuana kadar. ama logitech kullananların yorumlarını hep bu şekilde gördüm. siz sanırım oyun amaçlı kullanmıyorsunuz. bazulmaktan kastım tuşların çalışmaması değil. clicklerin geri tepmesi bozuluyor diyorlar genelde. oyunu rezil eder böyle bir fare. o raddeye gelmiş bir mouseu bozulmuş sayabiliriz
    oyun için kullandım ama şuan oyun oynamayı bıraktığım için çok da önemsemiyorum yani. çok çok nadir o da yarım saati geçmiyor. o yüzden kullanıyorum bu şekilde.
    evet tuşlar düzgün çalışmıyor. ama uzun süre düzgün sorunsuz çalıştı 2. el gelmesine rağmen
  • Bu fiyata gelirse efsane olur.
  • 1st4n6uL kullanıcısına yanıt
    bende klavye setini almıştım şimdi baktım benim siparişte iade olacakmış
  • Benim kargolandı olarak gözüküyor.

• 166 TL?

• kaçırdık indirimi ya. pek mouse indirimi yakalayamıyorum. logitech g pro tarzı 8000 dpi üstü mouse indirimi gören varmı?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.