Bildirim
Logitech G305 İnceleme
Mioji Mio X10SM 1200W Taşınabilir Ütü Buharlı Kırışık Giderici - Mavi : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DG5W1RZY
2 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Mouse güzelde Logitech artık özel fiyatlandırma yapması lazım Türkiye'de bu devirde 500 TL'ye zor mouse satarlar.
-
45 euro ya aldım yaklaşık bir aydır kullanıyorum baya iyi. Işık filan önemli değilse alabilirsiniz ergonomi ve hassasiyet güzel.
-
Kesinlikle almam. Bu kadar ufak ve elin büyük kısmını özellikle dirseği masaya çok dayatan ve parmak ucu ile kullanılan fareleri asla ergonomik bulmuyorum. Büyük, elin içini dolduran mümkünse dirseği biraz olsun masadan kesen ve parmakları rahat hareket ettiren fare en iyisidir bana göre. Ufak fare mi, benden uzak olsun. Parmaklarım kasılıyor, dirseğim acı içinde kalıyor, asla ve katiyen.
-
Dün aksam 325 tlye aldım bu mouseyi sizce nasıl fiyat arkadaslar,?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Mouse güzelde Logitech artık özel fiyatlandırma yapması lazım Türkiye'de bu devirde 500 TL'ye zor mouse satarlar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X