Şimdi Ara

Logitech G402

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu fareyi almayı düşünüyorum. Ancak daha önce G400 G400s ve G500 kullandım ve bu farelerin hepsinde de bir süre sonra USB başlığı ile ona bağlanan kablo arasında bozulmalar meydana geliyordu. Sanırım bu ürünlerin bu partilerinde meydana gelen bir sorunmuş. Sorum şu bu fareyle ilgili böyle bir sorun var mı? Kullanan kullanmış arkadaşlar veya böyle duyum almış arkadaşlar bir yorum bırakabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.

• Bahsettiğiniz mouse henüz çok yeni bir ürün, dediğiniz şeyde uzun vade de oluşacak bir sorun şimdiden anlayabilmek çok zor.
  • Kardeş öyle bir şey diyorsun ki henüz yurt dışında 28-29'unde stoklara girmiş olan bir ürün Türkiye'de bu ayın ortalarında stoklara gelicek. Dün ben sipariş verdim 10-15 gün içinde elimde olur incelemesi yaparım büyük ihtimal haber bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raydr1c -- 2 Eylül 2014; 14:17:56 >
  • Valla ben G400 kullandım dediğiniz usb kablo sorununu yaşadım G400s kablosu da hemen hemen aynı zaten almayı düşünüyordum ama devam ediyormuş 120TL mouseye para verdikten sonra kablosu 3 4 ayda bozuluyorsa yapmasınlar kardeşim vazgeçtim almıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.