Bildirim
Logitech G402, G502, G440
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Güncel -
bende ikisi arasında kalmıştım 1 hafta kadar önce g502 aldım başlarda biraz ağır geldi ama şu an gayet rahatquote:
Orijinalden alıntı: kızılsakal34
Güncel -
quote:
Orijinalden alıntı: dunwall1
bende ikisi arasında kalmıştım 1 hafta kadar önce g502 aldım başlarda biraz ağır geldi ama şu an gayet rahat
Selam hocam ağır derken?
Birde Fps oyun performansı deneyiminiz oldu mu? 402 için FPS lerde daha iyi diyorlar? -
gram olarak ağır demek istedim g300s kullanıyordum bir önce ve g402 fps ağırlıklı geliştirildi diye biliyorum bende araştırmıştım ikisinide deneme şansım oldu ele oturuş bakımından aynı sayılırlar ama 502 gram olarak biraz daha ağır -
quote:
gram olarak ağır demek istedim g300s kullanıyordum bir önce ve g402 fps ağırlıklı geliştirildi diye biliyorum bende araştırmıştım ikisinide deneme şansım oldu ele oturuş bakımından aynı sayılırlar ama 502 gram olarak biraz daha ağır
Peki ele oturuş bakımından hangisi daha önce? CS GO için 502'yi alsam pişman olurmuyum? -
vallahi hocam g502 den pişman olacağınızı pek sanmıyorum malzeme kalitesi 402 ye göre çok daha iyi alışınca sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ele oturuş bakımından iki mouse de gayet iyi
502 alacaksanız ışıklandırmalı yeni modeli çıktı proteus spectrum aynı fiyata ona da bi bakın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 1 Nisan 2016; 16:02:19 > -
quote:
vallahi hocam g502 den pişman olacağınızı pek sanmıyorum malzeme kalitesi 402 ye göre çok daha iyi alışınca sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ele oturuş bakımından iki mouse de gayet iyi
502 alacaksanız ışıklandırmalı yeni modeli çıktı proteus spectrum aynı fiyata ona da bi bakın
Mouseda ışık olması pek birşey ifade etmiyor benim için. Teknosada normali 240 TL civarında sanırım onu alabilirim. -
siz bilirsiniz iyi düşünün acele etmeyin pişman olmamak için 1haftadır g502 yi kullanıyorum ve memnunum -
quote:
siz bilirsiniz iyi düşünün acele etmeyin pişman olmamak için 1haftadır g502 yi kullanıyorum ve memnunum
Fark adece renk ise pişman olmam. Aklımda sadece 502 402den iyimidir o var -
hocam g502 malzeme kalitesi daha iyi sensörü ve ergonomi olarak daha iyi 402 ye göre bunu söyleyebilirim bütçeniz varsa 502 yi seçin derim pişman olmayın derkende başka markalara falanda bakma manasında demiştim -
quote:
hocam g502 malzeme kalitesi daha iyi sensörü ve ergonomi olarak daha iyi 402 ye göre bunu söyleyebilirim bütçeniz varsa 502 yi seçin derim pişman olmayın derkende başka markalara falanda bakma manasında demiştim
Yok hocam logitechden şaşmam. Bir sorum daha var 402 500 IPS 502 300 IPS sanırım bu çok etkilermi oyunda? -
Hocam etki edecegini hic sanmiyorum 402 de daha yuksek ips var ama biraz arastirirsaniz 500 ips nin cokta gerekli olmadigini goreceksiniz onu kullanmak icin mouse ile cok hizli hareketler yapmaniz gerekicek. 502 nin ele oturusu eliniz terlese bile malzemesinden dolayi eliniz asla kaymiyor mouseden 502 daha ondedir genel olarak -
quote:
Hocam etki edecegini hic sanmiyorum 402 de daha yuksek ips var ama biraz arastirirsaniz 500 ips nin cokta gerekli olmadigini goreceksiniz onu kullanmak icin mouse ile cok hizli hareketler yapmaniz gerekicek. 502 nin ele oturusu eliniz terlese bile malzemesinden dolayi eliniz asla kaymiyor mouseden 502 daha ondedir genel olarak
Teşekkürler hocam yorum için. Sanırım bu gün 502 yi alıcam -
Mouse pad olarak öerebileceğiniz bir şey var mı?quote:
Orijinalden alıntı: kızılsakal34quote:
Hocam etki edecegini hic sanmiyorum 402 de daha yuksek ips var ama biraz arastirirsaniz 500 ips nin cokta gerekli olmadigini goreceksiniz onu kullanmak icin mouse ile cok hizli hareketler yapmaniz gerekicek. 502 nin ele oturusu eliniz terlese bile malzemesinden dolayi eliniz asla kaymiyor mouseden 502 daha ondedir genel olarak
Teşekkürler hocam yorum için. Sanırım bu gün 502 yi alıcam
Alıntıları Göster
-
Ben goliathus speed kullaniyorum ama g440 da gayet iyi onu alabilirsiniz -
quote:
Ben goliathus speed kullaniyorum ama g440 da gayet iyi onu alabilirsiniz
440 aldım gayet memnunum. Teşekkürler -
Hayırlı olsun -
Merhaba g502 ye razer vespulla mause pad gidermi acaba ? İlla mause pad e mi logitech olacak uyum için -
G502
Benzer içerikler
- furylevel z1 alınır mı
- logitech dongle eşleştirme
- yazılım için klavye önerisi
- kablosuz klavye önerisi
- mouse takılma sorunu
- bim yazıcı
- mouse dpi ayarlama
- oyuncu koltuğu önerisi
- razer kishi ultra
- yaklaşık eşittir işareti
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X