Şimdi Ara

Logitech G402, G502, G440

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu gün teknosadan bu iki mousedan birisini almak istiyorum. Ağırlıklı olarak CS GO oynayacağım. Mousepad olarakta G440 düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Hangisinin CS GO performansı daha iyidir? Birisi diğerini aratır mı?

Teşekkürler.

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılsakal34

Güncel
    bende ikisi arasında kalmıştım 1 hafta kadar önce g502 aldım başlarda biraz ağır geldi ama şu an gayet rahat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dunwall1

bende ikisi arasında kalmıştım 1 hafta kadar önce g502 aldım başlarda biraz ağır geldi ama şu an gayet rahat

Selam hocam ağır derken?

Birde Fps oyun performansı deneyiminiz oldu mu? 402 için FPS lerde daha iyi diyorlar?
  • kızılsakal34 kullanıcısına yanıt
    gram olarak ağır demek istedim g300s kullanıyordum bir önce ve g402 fps ağırlıklı geliştirildi diye biliyorum bende araştırmıştım ikisinide deneme şansım oldu ele oturuş bakımından aynı sayılırlar ama 502 gram olarak biraz daha ağır
  • quote:

gram olarak ağır demek istedim g300s kullanıyordum bir önce ve g402 fps ağırlıklı geliştirildi diye biliyorum bende araştırmıştım ikisinide deneme şansım oldu ele oturuş bakımından aynı sayılırlar ama 502 gram olarak biraz daha ağır

Peki ele oturuş bakımından hangisi daha önce? CS GO için 502'yi alsam pişman olurmuyum?
    vallahi hocam g502 den pişman olacağınızı pek sanmıyorum malzeme kalitesi 402 ye göre çok daha iyi alışınca sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ele oturuş bakımından iki mouse de gayet iyi
    502 alacaksanız ışıklandırmalı yeni modeli çıktı proteus spectrum aynı fiyata ona da bi bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dunwall1 -- 1 Nisan 2016; 16:02:19 >
  • quote:

vallahi hocam g502 den pişman olacağınızı pek sanmıyorum malzeme kalitesi 402 ye göre çok daha iyi alışınca sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum ele oturuş bakımından iki mouse de gayet iyi
    502 alacaksanız ışıklandırmalı yeni modeli çıktı proteus spectrum aynı fiyata ona da bi bakın

Mouseda ışık olması pek birşey ifade etmiyor benim için. Teknosada normali 240 TL civarında sanırım onu alabilirim.
    siz bilirsiniz iyi düşünün acele etmeyin pişman olmamak için 1haftadır g502 yi kullanıyorum ve memnunum
  • quote:

siz bilirsiniz iyi düşünün acele etmeyin pişman olmamak için 1haftadır g502 yi kullanıyorum ve memnunum

Fark adece renk ise pişman olmam. Aklımda sadece 502 402den iyimidir o var
    hocam g502 malzeme kalitesi daha iyi sensörü ve ergonomi olarak daha iyi 402 ye göre bunu söyleyebilirim bütçeniz varsa 502 yi seçin derim pişman olmayın derkende başka markalara falanda bakma manasında demiştim
  • quote:

hocam g502 malzeme kalitesi daha iyi sensörü ve ergonomi olarak daha iyi 402 ye göre bunu söyleyebilirim bütçeniz varsa 502 yi seçin derim pişman olmayın derkende başka markalara falanda bakma manasında demiştim

Yok hocam logitechden şaşmam. Bir sorum daha var 402 500 IPS 502 300 IPS sanırım bu çok etkilermi oyunda?
    Hocam etki edecegini hic sanmiyorum 402 de daha yuksek ips var ama biraz arastirirsaniz 500 ips nin cokta gerekli olmadigini goreceksiniz onu kullanmak icin mouse ile cok hizli hareketler yapmaniz gerekicek. 502 nin ele oturusu eliniz terlese bile malzemesinden dolayi eliniz asla kaymiyor mouseden 502 daha ondedir genel olarak
  • quote:

Hocam etki edecegini hic sanmiyorum 402 de daha yuksek ips var ama biraz arastirirsaniz 500 ips nin cokta gerekli olmadigini goreceksiniz onu kullanmak icin mouse ile cok hizli hareketler yapmaniz gerekicek. 502 nin ele oturusu eliniz terlese bile malzemesinden dolayi eliniz asla kaymiyor mouseden 502 daha ondedir genel olarak

Teşekkürler hocam yorum için. Sanırım bu gün 502 yi alıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızılsakal34

quote:

Teşekkürler hocam yorum için. Sanırım bu gün 502 yi alıcam

Alıntıları Göster
    Mouse pad olarak öerebileceğiniz bir şey var mı?

• Ben goliathus speed kullaniyorum ama g440 da gayet iyi onu alabilirsiniz
  • quote:

Ben goliathus speed kullaniyorum ama g440 da gayet iyi onu alabilirsiniz

440 aldım gayet memnunum. Teşekkürler
  • Hayırlı olsun
  • Merhaba g502 ye razer vespulla mause pad gidermi acaba ? İlla mause pad e mi logitech olacak uyum için
  • G502
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.