Şimdi Ara

Logitech G402 yi önerirmisiniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -Hiroshima-

Hayırlı olsun hocam.Video yapma şansınız varsa yapın alacak arkadaşlar için çok iyi olur.

Evet akşama doğru yapmayı düşünüyorum inşallah. Çünkü bu ürünlerin türkçe videolarına rastlayamadım hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -Hiroshima- kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim incelemeniz için.
  • İnceleme videosu hazırlarsanız çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crewice -- 7 Şubat 2015; 14:53:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crewice

İnceleme videosu hazırlarsanız çok iyi olur.

Harika bir ürün beklemeden almanı tavsiye ederim. Dilimin döndüğünce bir kutu açılımı videosu çektim. Çok amatörce olsa da yapmak istedim akşam atarım kardeşim

• quote:

Orijinalden alıntı: kral-pc

quote:

Orijinalden alıntı: Crewice

İnceleme videosu hazırlarsanız çok iyi olur.

Harika bir ürün beklemeden almanı tavsiye ederim. Dilimin döndüğünce bir kutu açılımı videosu çektim. Çok amatörce olsa da yapmak istedim akşam atarım kardeşim

Bekliyorum hocam müsait olduğunda atarsın amatör falan önemli değil bu akşam ya da yarın sipariş vereceğim peki kampanya ne zaman bitiyor bi bilgin varmı
  • ben 9una kadar diye biliyorum

• Crewice kullanıcısına yanıt
    Ben de gameekstradan aldım gayet güzel. Tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IG

G402'ü G502'ye bile tercih ederim.

G402 FPS oyunları için en uygun mouselardandı.
    G502 gereksiz yere fazla tuş taşıyan ve gereksiz yere daha ağır olan bir mouse. G402 aynı kalitedeki sensörü taşıyor hemde daha hafif.

ağırlık meselesi kişiden kişiye göre değişir kimi oyuncular ağır sever kimi hafif ve g502 ağırlığı ayarlanabilen bir mouse tur ve sensörleri aynı değildir g502 proteus core sensöre sahiptir yani her yzeyde çalışabilir bütçesi yeten arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ve bizzat test ettim çok dayanıklı darbeye karşı ama bana soracak olursanız g402+g240 139 liraya kaçar mı , kaçmaz

• bende siparişi verdim şuan cs:go için g430 kulaklık kullanıyorum çok memnundum bakalım mousede nasıl sonuç alacağız yanlız ben 139+8tlde kargoya para ödedim kargosuna ücret ödeyen başka biri varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: benis

quote:

G402'ü G502'ye bile tercih ederim.

G402 FPS oyunları için en uygun mouselardandı.
    G502 gereksiz yere fazla tuş taşıyan ve gereksiz yere daha ağır olan bir mouse. G402 aynı kalitedeki sensörü taşıyor hemde daha hafif.

ağırlık meselesi kişiden kişiye göre değişir kimi oyuncular ağır sever kimi hafif ve g502 ağırlığı ayarlanabilen bir mouse tur ve sensörleri aynı değildir g502 proteus core sensöre sahiptir yani her yzeyde çalışabilir bütçesi yeten arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim ve bizzat test ettim çok dayanıklı darbeye karşı ama bana soracak olursanız g402+g240 139 liraya kaçar mı , kaçmaz

Hmmm, ben nedense G402'nin sensörü G502 ile aynı olduğunu sanıyordum meğerse G100S'in sensörünü kullanıyormuş. Yine fena bir sensör değil ve yine tavsiye edilebilir.

Ayrıca, ağırlığın her zaman daha az olması her zaman daha iyidir.
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Eylemsizlik
    Ağır mouse tercih etmek çok sürtüşme yaratan mousepad tercih etmek gibi birşeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 8 Şubat 2015; 19:19:07 >

• IG I kullanıcısına yanıt
    bak işte nedenini kendin açıklıyorsun oyundan oyuna mouse un ağır olup hafif olması gerekçesi değişir ve aynı şekilde oyuncunun alışkanlığına göre de değişir mesela adam yıllarca ağır mouse la fps oynamaya alışmıssa hafif bir mouse ona çok hızlı ve kontrolü zor gelecektir
  • quote:

bak işte nedenini kendin açıklıyorsun oyundan oyuna mouse un ağır olup hafif olması gerekçesi değişir ve aynı şekilde oyuncunun alışkanlığına göre de değişir mesela adam yıllarca ağır mouse la fps oynamaya alışmıssa hafif bir mouse ona çok hızlı ve kontrolü zor gelecektir

Birisi yıllarca ağır mouse kullanıp birden başka bir mousea geçerse tabiki anında alışmaz.
    Farklı sensör kullanan bir mousea geçse anında alışmaz
    Farklı tasarımı olan mousea geçse anında alışmaz...

Ama önemli noktu şu, o kişi daha hafif mousea alıştığı an ağır mousea göre o mouse da daha iyi oynamaya başlar (Aynı sensör, tasarım vesaire var sayarsak) Çünkü hafif birşeyi kontrol etmek her zaman daha kolaydır, fark azıcık olsada.
  • quote:

quote:

Birisi yıllarca ağır mouse kullanıp birden başka bir mousea geçerse tabiki anında alışmaz.

Ama önemli noktu şu, o kişi daha hafif mousea alıştığı an ağır mousea göre o mouse da daha iyi oynamaya başlar (Aynı sensör, tasarım vesaire var sayarsak) Çünkü hafif birşeyi kontrol etmek her zaman daha kolaydır, fark azıcık olsada.

daha iyi oynamak mı yani şimdi sen profosyonel bi cs go oyuncusunun daha hafif bi mouse a geçtiğinde daha iyi mi oynayacağını düşünüyorsun ? çoğu yıllardır kullandıkları mouseları değiştirmez ayrıca eğer öyle olsaydı hiçbiri diğer mouseları almayıp piyasadaki en hafif mouse ları kullanırlardı bu tamamen kişisel bir şeydir en hafifle en iyi oynanır diye bir şey yok adam hangi şekilde rahat ediyorsa öyle daha iyi oynar bu senin dediğin şey gibi benim mesela benim mouse um çok hafif 110 gram get_right ın mouse u 150 gram o zaman benim get_right tan daha iyi oynamam lazım bu arada mouse un nedir ?

EDİT:mouse unu şimdi gördüm savunman doğal kablo hariç 90 gram mouse un var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 8 Şubat 2015; 23:25:36 >

• quote:

quote:

quote:

daha iyi oynamak mı yani şimdi sen profosyonel bi cs go oyuncusunun daha hafif bi mouse a geçtiğinde daha iyi mi oynayacağını düşünüyorsun ? çoğu yıllardır kullandıkları mouseları değiştirmez ayrıca eğer öyle olsaydı hiçbiri diğer mouseları almayıp piyasadaki en hafif mouse ları kullanırlardı bu tamamen kişisel bir şeydir en hafifle en iyi oynanır diye bir şey yok adam hangi şekilde rahat ediyorsa öyle daha iyi oynar bu senin dediğin şey gibi benim mesela benim mouse um çok hafif 110 gram get_right ın mouse u 150 gram o zaman benim get_right tan daha iyi oynamam lazım bu arada mouse un nedir ?

EDİT:mouse unu şimdi gördüm savunman doğal kablo hariç 90 gram mouse un var

Yanlış sonuçlara varıyorsunuz.

Ben, hafif mouse alınca ağır mouse kullanan bir adamdan daha iyi oynarsınız hiç bir zaman demedim. Birisi ağır mouse ile sizden daha iyi onuyorsa öyle devam eder, ama o sizden daha iyi oynayan kişi hafif mousea geçerse daha da iyi oynamaya başlar ve size daha da çok fark atar.

Şöyle düşünün,

Bir kiloluk mouse var ve onunla oynamayı çalışyorsunuz.
    Şimdi bu mouseun ağırlığı birden 500 gram a düşerse daha iyi mi oynamayı başlarsınız daha mı kötü? Tabiki daha iyi.
    Sonra by 500 gramlık mouseun ağırlığın 100 grama düştüğünü düşünün. Daha iyi mi oynarsınız daha mı kötü? Tabikide daha iyi.

Bu durum da 130 gramlık mousedan 90 gramlık mousea geçmek ile eş değer, 90 gramlık mouse ile daha iyi oynarsınız ama tabiki 500 gram ve 100 gram arasındaki fark kadar bariz olmaz... ama yine bir fark olur ortada.

Diğer tüm durumlar sabitken (Mouse tasarımı, mouse sensörü, kullanan kişi vesaire) mouseun ağırlığını düşürmek mouseu kullanmasını kolaylaştırır ve böylece daha iyi oynanır.

Ayrıca en profosyönel mouselar genellikle en hafif mouselar olur (Ve en basit mouselar olur) Örneğin Zowie mouselara, hem sensör açısından çok kaliteli mouselar ve aynanda hafif mouselar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 9 Şubat 2015; 0:19:20 >

• IG I kullanıcısına yanıt
    mam kardeşim haklısın senin mouse un da çok güzel shroud zaten g100s gibi hafif bir mouse u bırakıp boşuna g302 ye geçti salaklık etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benis -- 9 Şubat 2015; 0:53:00 >
  • quote:

mam kardeşim haklısın senin mouse un da çok güzel shroud zaten g100s gibi hafif bir mouse u bırakıp boşuna g302 ye geçti salaklık etti

G402 veya G502 kötü bir mouse değil...

Ama en iyi mouselar iyi bir tasarıma ve sensöre (Mesela A3090, 3310 sensörü) sahip ve aynanda hafif olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IG -- 9 Şubat 2015; 10:22:03 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.