Arkadaşlar ben g5 için bir mousepad arıyorum fakat her yorumda farklı şeylerden bahsediliyor . Mesela bazı padlerin lazer mouselarda sorun çıkardığı söleniyor . Acaba g5 kullanıpta mousepad inden memnun olan arkadaşlar var mı veya bana bir mousepad önerebilecek bu konuda bilgili şahıslar Eğer önerebileceğiniz bir mousepad varsa lütfen söleyiniz ve alabileceğim herhangi bir internet sitesi varsa linkini koyunuz
Saygılar ...
g5 kullanıyorum şu an elimin altında değil çünkü yazzı yazıyorummouse pad e gerek yok ama yerin temiz olması lazım,benim mouse un altı sürekli pisleniyor buna engel olabilirse mouse pad bende alırım hemen,temiz olunca altı mis gibi yerde kayıyor mouse zten ama temizlik önemli,imandan gelir temizlik zaten
Bence mousepad şart çünkü mouse un altı yawaş yawaş çizilmeye başladı bu da beni gıcık ediyo
G5 gibi bir fare kullanıyorsanız birazcık para daha verip pad de almanız lazım (özellikle kumaş padlerden), yoksa 2 3 aya kalmaz altındaki ayaklar erir gider.
ben <<inanırmısınız>> compaqın *kablolu*ve*optik olmayan* cok eski 2tuş,çift yonlu wheel olan mouse'unu kullanıyorum ve accayipte memnunum :) hiiiç sorun cukmadı.3-4 haftada bir iç tekerlerini temizliyorum (yaklaşık 3-4dkmi alıyo) ve sıfır sorunla ilerliyorum :) kabloda yeterince uzun olunca....