Şimdi Ara

Logitech G600 20 Tuşlu Oyun Faresi / MMO Gaming Mouse | Amazon 38.5$

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.257
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı yarı yarıya inmiş ihtiyacı olanlar için sıcak fırsat denebilir:

https://www.amazon.com/dp/B0086UK7I6/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski seri mouse icin cok degil mi?

• laider kullanıcısına yanıt
    Bu tarzdaki fareleri yenilemediler diye biliyorum. Bir de razor'da buna benzer alternatif varmış ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar Autodesk vs yazılım kullanımında dahi.

• bu mouse un bır serısı hatalıydı, onu araştırmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: sudo

Bu tarzdaki fareleri yenilemediler diye biliyorum. Bir de razor'da buna benzer alternatif varmış ama kullanışlı olduğunu söylüyorlar Autodesk vs yazılım kullanımında dahi.

Haklisiniz, bunun S serisi cikmamis.

Autocad icin tus sayisi az olsa da 3d connexion' in Cad Mouse'u var, iyi diyorlar.

• This item does not ship to Ankara, Turkey. Please check other sellers who may ship internationally.
  • 3-5 gün önce bimekste 90 liraydı.
  • Üzerine birde kargosu binicek, deymez bence. Türkiye'den almak daha mantıklı üstelik garantili ve şu söylediğin rakam ise daha bile ucuz.

• Sorunlu bu mouse 2 tane aldım arada bir tam tıklayacakken imleç atlama yapıyor yukarı doğru. Bunun Yüzünden baya bir program kapattım aslında kapatmak istememe rağmen

• Yeni serisini kullanmıştım. İmleç hatası yoktu fakat 3 lü tuş tasarımı var yüzük parmağınızın altına bir tuş daha denk geliyor. Buna alışamamıştım ve parmağımda ağrı yapıyordu uzun süreli kullanımda. Multi tuşlarına ise alışırsanız çok işe yarayabiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.