Şimdi Ara

LOGITECH G602 WIRELESS GAMING MOUSE İNCELEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• youtube.com/watch?v=kpnFO0aqALc

Görsel bilgi almak isteyen arkadaşlar varsa videoyu izleyebilirler.
  • Bende dün aldım ilk gaming mouse deneyimim oldu ve anladım ki buzamana kadar mouse kullanmamışım ayrıca Mac uyumlu olması benim için çok önemliydi kısacası mükemmel tepki ve kullanımıyla herkese tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlogKaan kullanıcısına yanıt
    5 yıl süren Performance MX deneyimimin ardından yaklaşık birkaç dakika önce bir adet G602 siparişi verdim. Arkadaşın inceleme videosunu da izledim. Youtube'da zaten beğenmiştim ancak forumda da görünce bir de buradan teşekkür etme fırsatı buldum. Detaylı inceleme için kendisine tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

5 yıl süren Performance MX deneyimimin ardından yaklaşık birkaç dakika önce bir adet G602 siparişi verdim. Arkadaşın inceleme videosunu da izledim. Youtube'da zaten beğenmiştim ancak forumda da görünce bir de buradan teşekkür etme fırsatı buldum. Detaylı inceleme için kendisine tekrar teşekkür ederim.

Ne demek hocam, düşünüp buradan yazmanız bile bizi çok mutlu etti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlogKaan

quote:

Orijinalden alıntı: zeynelkucuk

Ne demek hocam, düşünüp buradan yazmanız bile bizi çok mutlu etti.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar g602 nin usb aparatı unifying olarak kullanılıyor mu? elimde güzel bir logitech klavyem var usb aparatı kayboldu. ıkısini bir kullanabilir miyim?

• Mouse'u hala kullanan arkadaşlar, bazı kişiler belli bir süre sonra kaydırma tekerleğinin middle click özelliğinin bozuldğunu ve sağ tıklamanın çift algıladığını söylemiş, hala kullanıyorsanız mouse'u sizde durum nedir?
  • LoungeST kullanıcısına yanıt
    kaydırma tekerleği tıklaması bir süre sonra arıza yapıyor doğru ben bu incelemeden sonra bir tane daha aldım ve onda da aynı durum var bu biraz kronik bir durum logitech farelerde bu olabiliyor ama sağ tuşun çift tıklamasıyla hiç karşılaşmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: -VesselaM-

kaydırma tekerleği tıklaması bir süre sonra arıza yapıyor doğru ben bu incelemeden sonra bir tane daha aldım ve onda da aynı durum var bu biraz kronik bir durum logitech farelerde bu olabiliyor ama sağ tuşun çift tıklamasıyla hiç karşılaşmadım
    Bu sorun benim de g602 faremde oluştu, logitech bu konuda ne yapıyor?
  • konuyu hortlattığım için kusura bakmayın.

beyler bu mouse bende de var ancak piller 2 ay gitmiyor.duracell marka da kullandım yine piller dayanmıyor.napmam gerek yardımcı olur musunuz?

eski mouse de tek pille, 2 3 yıl(belki daha) fazla kullanmışımdır.Lütfen yardımcı olun
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.