Şimdi Ara

Logitech G633 Artemis Spectrum İnceleme Ve Kutu Açılımı .

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Logitech'in Yeni Çıkarttığı G633 Artemis Spectrum İnceleme Ve Kutu Açılım Videom İzleyip Destek Olursanız Sevinirim

Arkadaşlar İlk İnceleme Videom İlla Hatalarımız Olmuştur Affınız Ola İyi Seyirler .

https://www.youtube.com/watch?v=YBX1eqyyqPY

Not : Videoda Bazı Yerlerde Bulanıklık Hatası Bulunmakta Defalarca Çekmeme Rağmen Düzeltemedim OBS'den Kaynaklanan Bir Hata Lütfen Kusura Bakmayın Arkadaşlar İyi Seyirler .

Kötü Yorumlarınızı Kendinize Saklayın .

• Hocam güzel bir şey yapmaya çalışmışsın iyide olsa kötü olsa ortada bir emek var.Kulaklığı nereden ve ne kadara aldın.Hayırlı olsun güle güle kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sowerteam7 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Kardeşim Gameekstradan Aldım 470 Liraya
  • UP
  • hayırlı olsun iyi günlerde kullanman dileklerimle :)
  • baya ucuza almışsın kardeşim hayırlı olsun
  • -BOSS kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Kardeşim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Menergy kullanıcısına yanıt
    Teşekkür Ederim Saolun :)
  • Hoparlör sesi %80 civarındaydı, video açtım öyle bir giriş yapmışsın ki titredim noluyor diye
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Hahahaha :D
  • Guzel urun logitech e yakisir gule gule kullan.bende razer cmeria var 500 tl vermistim simdi evde yatiyor.isten vakit bulunmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs_adolf kullanıcısına yanıt
    Aynen Kardeşim Çok İyi Ve Fiyatı Diğer Firmalara Göre Oldukça İyi Ben 700 800 Üstü Bekliyodum 470'e Aldım Valla
  • olmamış inceleme
  • byoqan kullanıcısına yanıt
    Gösterebildiğim Herşeyi Gösterdim Ben Orda Elimden Gelen Bu Beğenip Beğenmemek Size Kalmış :)
  • JoyisTicH kullanıcısına yanıt
    Hocam bende bugün G633 aldım masaüstün'de dolaşırken internette gezinirken kulaklıktan cızırtı sesi geliyor ek ayar felan yapmam gereklimi yazılımını kurdum.
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Öncelikle Geç Cevapladığım İçin Özürdilerim Bende Öyle Bir Sorun Yok Ama Bence Bi Garantiye Göndermeni Öneririm .
  • jin_paci kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle jak girişinden kaynaklı. Kasanın arkasındaki girişi deneyin.
  • usb hocam jak giriş yok şuan düzeldi yazılımsal sanırsam yazılım güncelleyince düzeldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.