Şimdi Ara

Logitech G7 Mouse !! Acilen Bakın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar...Şuanda fenalaşmış bir halde yazıyorum...O kadar para verdim o kadar peşinden koştum yollarda teknik servislere götürdüm...Şuanda oturup sinirden için içine ağlıyasım geliyor...
    Gelelim sorunuma arkadaşlar...
    Öncelikle İstanbuldan Logitech G7 Mouse almıştım...Kullandığım sırada altında çizik olduğunu farkettim ve hemen aldığım yere yani VATANCOMPUTER Teknik servisine 15 gün içersinde götürdüm..1 Ay Sonunda ne arayan var ne soran ben kendim aradım " VATAN COMPUTER " ı ev mouseunuz hazır gelip alabilirsiniz dediler...Almak için yakın bir arkadaşımı yolladım...Eve geldi ve değişim yapılmadığını söyledi yani çizik satın aldım o çiziği kabullenmediler geri yine bana öylece geri verdiler..Bunu bıraktım neyse Logitech G7 Mouseu bir kenara koydum ve bu gün donanımlarımı bir araya toplama işi geldi aklıma...Tüm mouselarımı vs. topluyordum...Logitech G7 Mouseumuda kurayım dedim..Bayadır kullanmıyorum...Kutusundan çıkardım mouseu...Bilgisayara takılan şarj için kullanılan USB Adaptörünü taktım...USB Adaptörünün tam olarka iş görmesi için USB Adaptöründede bir USB Girişi var ve orayada usb giriyor..Baktım Kutudan USB Çıkmadı !!! Bu USB mouseun kurulması için önemli...Arkadaşlar sounç su VATAN COMPUTER Bana o usb yi vermeyi unuttu yani kutuya koyarken mouseu heralde o küçücük USB kayboluverdi !!! Şuanda farkına vardım ve arkadaşlar şuanda nasıl yapabillirimde alabillirim diye düşünüyorum ve resmen fenalaştım !!!
    Lütfen ama lütfen arkadaşlarım yardım edin....
    Şimdi adamları arayıp sizden logitech g7 mouse almıştım siz bana usb siz verdiniz diyemem !!! Logiteche mailmi atayımne yapayım arkadaşlar lütfen yalvarıyorum yardım edin arkadaşlar...

• Kardeş Logitech'e Mail Falan Hikaye Olur Hiçbir Bir Sonuç Elde Edemezsin..!

Direkt Arayacaksın 444-56-56'yı SizDen Fare Aldım İçinden Parça Eksik Çıktı DiceN,

Ha Ürünü Alalı 7-8 Gün Mü Geçti Henüz Bilgisayarımı Toplamamıştım Ondan Şimdi Açtım Dicen Söke Söke Alıcan Parçasını..

Ayrıcawww.sikayetvar.com'a Bildir Durumu...!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 9 Ekim 2006; 20:14:20 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.