Şimdi Ara

logitech g700

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanım rahatlığı açısından wireless oyun mouse almayı düsünüyorum . Suan kararım g700 yönünde ama razer mamba da ayni fiyat ve yaklasık aynı özelliklere sahip bu konuda mouse kullanan arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum . Bu markalardan satan olursada uygun fiyata alabilirim.

• Bir çok mouse kullandım ancak hiç biri G700 kadar iyi gelmedi bana.Kesinlikle tavsiye ederim,sonuna kadar verdiğin ücretin hakkını verebilecek bir ürün.
  • ikisinide uzun sure kullanmis biri olarak razer mambanin daha ustun oldugunu dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ikisinide uzun sure kullanmis biri olarak razer mambanin daha ustun oldugunu dusunuyorum.

Hangi açıdan acaba şarj? kullanış? teknik servis ? fiyat? Mamba hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum . Aslında ben 2 gündür logitech markası hakkında baya olumlu şeyler okudugumdan fikrim g700 yönünde..
  • logitech güzel seçim
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgungul

quote:

ikisinide uzun sure kullanmis biri olarak razer mambanin daha ustun oldugunu dusunuyorum.

Hangi açıdan acaba şarj? kullanış? teknik servis ? fiyat? Mamba hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum . Aslında ben 2 gündür logitech markası hakkında baya olumlu şeyler okudugumdan fikrim g700 yönünde..

şarj konusu : kablo kalınlığı g700 de çok sıkıcı. razerda kabloyu takınca deathadder v2 oluyor mouse. ayrıca dock ünitesi çok şık.

fiyat 300 tl civarı olmalı

kullanış açısından eğer eliniz büyükse ( ki iki mouse da büyük ele hitap ediyor denilebilir ) ergonomi olarak g700 den iyi diyebilirim. daha alçak bir yapısı var.g serilerinin 9x hariç hepsinde yüksek bir yapı var.

bunların dışında fps türünde kesinlikle mamba daha iyi diyorum. g700 biraz ağır kalıyor bu konuda. tuş sayısı vb özellikler g700 ü mmo ya daha yakınlaştırıyor. fakat 2-3 ay bf3 oynamışlığım var g700 ile. alışma meselesi yani.

g700 de AA pil kullanılıyor. mamba da batarya var. kaç saat dayanıyor inanın hatırlamıyorum. ama bariz bir fark hatırlamıyorum.
    malzeme olarak mambada leke kalıyor denebilir. ter izi vs kurumamışsa çok rahat görülüyor mouse üzerinde. Ama alt kısmı piano black ve güzel duruyor.

Son olarak teknik servis falan önemli ise G700 tavsiye ederim çünkü Razerın Türkiye bağlantısı az. Mamba FPSye daha yakın G700 ise daha ağır ona göre.

Son olarak Mamba daha kaliteli diyor ve kararı sana bırakıyorum. Ama Logitech G700 alacağınıda tahmin edebiliyorum

ikiisnide kullanıp öyle karar vermeniz daha sağlıklı olacaktır tabiki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOGİTECH CHİLLSTREAM
    15 yıl önce açıldı
    Logitech G710+ VS Logitech G213
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.