Şimdi Ara

Logitech G710+ mekanik klavye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Logitech G710+ mekanik klavye
    Mart ayında Kadıköy GND bilişimden alınmıştır. Faturası yoktur. Garantisi devam ediyor, Logitech garantide fatura istemez. Oyuncu ürünlerinde garantisi çok iyi zaten ürünü gönderince yenisini veriyorlar sorun olması durumunda.

Kozmetik olarak kesinlikle hiçbir sorunu yok. Sıfırı neyse odur hakikaten. O-ring'leri ben çıkardım. Ama hepsi elimde, klavyenin yanında vereceğim. O-ringleri takınca klavye daha sessiz oluyor ve daha yumuşak bir basış hissi oluyor.

Fiyat : 200 tl

Tercihim istanbul içi elden satış. Şehir dışına önce para sonra kargo şeklinde olur.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 200 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 6 Aralık 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul,Ataşehir Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

• h.fatih kullanıcısına yanıt
    o-ringleri çıkarayım bakiyim nasıl olcak dedim ve iğrenç oldu. aynı logitech g710+ kullanıyorum onlar zaten sesi azaltmak yumsak basma hissi olması için var. bir tuşu çıkaratayı bakiyim nasıl olcak dedim. tak tak vuruyor tuş + hiçde güzel his vermedi hemen geri taktım alacaklar buna dikkat etsin.
  • byprof kullanıcısına yanıt
    Tercih meselesi Sesden rahatsız oluyorsan mekanik klavye needen alırsınki arkadaş gibi bende çıkardım basış hissi daha iyi ve beslemeride mükkemmel oluyor :)
  • PM!
  • byprof kullanıcısına yanıt
    O zaman black switch bir mekanik klavye daha da hosunuza gidebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • logat kullanıcısına yanıt
    Bana brown switchin hissi oringsiz bile yumusak geliyor. Blue switch paklar bizi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    logitech g402 mouse sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.