Herkese selamlar. Bundan yaklaşık olarak 2.5-3 yıl öncesinde klavyemi OTG ile telefonuma bağladıktan sonra klavyem CTRL tuşuna basıyormuş gibi çalışmaya başladı. İnternette okuduğum çok sayıdaki çözüm yöntemlerini denemem rağmen sorun düzelmedi (sorunun başladığı esnada garanti sürem bitmişti). Garip bir şekilde "CTRL+ALT+DELETE" tuşlarına bastıktan sonra düzeldiğini fark ettim ve o şekilde idare ettim (bu yöntemi uygulayıp düzelttikten bazen uzun bazen kısa sürelerde tekrardan sıkıntı oluşuyor). Sorunun switch ile alakalı olduğunu düşündüm ama klavyede bu sıkıntının olduğu anda başka bir klavye ile denediğimde aynı sıkıntının o klavyede de olduğunu görünce başka bilgisayarlarda da test ettim ve sonuç aynı çıktı. Bir başka garip olay ise bilgisayarı ilk açtığım anda da bu sıkıntının olması ve parolamı sıfırla kısmına girip çıktıktan sonra yine düzelmesi. Ayrıca "CTRL+ALT+DELETE" tuşlarına bastıktan sonra Windows girdi dili Türkçeden İngilizceye çeviriyor. Geçenlerde de online sınav sırasında yazdığım bütün kodların tamamı bu sorun yüzünden silinince cinnet geçirdim (bunca yıl bu şekilde idare etmemde hata ama neyse). Yeni klavye almadan önce son kez sorunun çözümün danışmak istiyorum. Şimdiden herkese teşekkürler. |
Bildirim