Şimdi Ara

Logitech G910 Klavye (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
9.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: [Mb]

gameekstra stoklarına girmiş ürün ama fiyatı resmen şaka gibi 760tl

O paraya k70 rgb alınır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 70 euro'ya buldum. satıcı ürün incelemeleri yapan biri. ürünün garantisi yok ama iyi fiyat. henüz kargoda. elimde deathstalker var. tuş basımı çok güç istiyor (65g) bu yüzden g910 düşündüm. keşke g910'da ön taraf g710 gibi olsaymış. gelince izlenimlerimi yazarım artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snip5r

ben 70 euro'ya buldum. satıcı ürün incelemeleri yapan biri. ürünün garantisi yok ama iyi fiyat. henüz kargoda. elimde deathstalker var. tuş basımı çok güç istiyor (65g) bu yüzden g910 düşündüm. keşke g910'da ön taraf g710 gibi olsaymış. gelince izlenimlerimi yazarım artık.

link rica edebilir miyim özelden?belli elinde başka klavyeleri de vardır

• maalesef eleman Türkiye'den değil, dolayısıyla alacağınız ürün türkçe olmayacak üstelik yurt dışına yollarmı onu da bilmiyorum. gamezoom editörü kendisi avusturyanın donanimhaberi gibi bişey.ama linki pm ile yollarım ortalama avrupa piyasasına bakmak için lazım olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Archspire

quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

gameekstra stoklarına girmiş ürün ama fiyatı resmen şaka gibi 760tl

O paraya k70 rgb alınır

o değilde sanalmarketimde 650 liraydı şimbi baktım o da direk 750 tl çıkarmış :D
  • Tr versiyonu ülkemize ne zaman gelir Bende G105 var buna bu kadar para vermek akıl işimi yoksa zevkmi oyunu sonuçta sen oynıycaksın klavye değil ama mekanik olması beni cezbediyor açıkcası ülkemizde çok pahalı yurt dışında 470 tl burada 800 tl aşağı değil bakalım bekleyip görücem
  • Mekanik modifiyeli bir klavye. G710+nin modifiyelisi gibi duruyor. Acayip pahalı. Açıkçası berbat bir ürün.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.