Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 LOGITECH G910 Mekanik Klavye (Romer-G Anahtar Yedek Parça Niyetine) Satın Al 25 Mart 2024 23:45 1 1 LOGITECH G910 Mekanik Klavye (Romer-G Anahtar Yedek Parça Niyetine) Merhaba. Amazon US'den alınmıştır. Depremde ağır hasar alan evimde devrilen duvarlar sebebiyle toza maruz kalmıştır. Olabildiğince temizledim. Kronik çift basma sorunu vardı bazı tuşlarında, lehim yenileyip temizleyerek düzelttim. Tuş başlıkları tozdan etkilendiği için tutukluk ve takılma yapmaktadır. 70-80 adet anahtara hiç dokunulmamıştır. Aliexpress'te romer-g anahtar fiyatlarını inceleyebilirsiniz. Klavyennin orijinal kutusu mevcuttur.Kargo alıcıya ait olup GET satışı açılabilir.İlanımdaki ürünle ilgili tekliflerinizi ve varsa fiyat eleştirilerinizi lütfen PM ile bana yazınız. Ürüne talipseniz eğer fiyat teklifleriniz anında değerlendirilip cevap verilecektir.Saygılarımla.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 750 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Adıyaman Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün PARÇA SATIŞLI 13700K-Z790-32GB-4070Ti-2 TB-850W-H9 Elite-MSI 342C OLED NZXT FUNCTION & NZXT LIFT Beyaz Set [SATILDI] Sıfır MSI MAG A850GL PCIE5 850W Gold Plus [SATILDI] LOGITECH G910 Mekanik Klavye (Romer-G Anahtar Yedek Parça Niyetine)